reklama

Mamusie w 2012

Igor jak miał jakieś 8 m nie chciał na początku do nikogo iść na ręce. Jak jechaliśmy do teściów, pierwsze pół godz spędzał u mnie na ręce a jak tylko próbował go ktoś wziąć na ręce wpadał w szał.. teraz jak wychodzę do pracy Igor potrafi rzucić się na podłogę i tak jak mówi moja mama przez jakieś 40-45 min po moim wyjściu podchodzi do drzwi i mówi " mama bum, bum"

Ostatnia edycja:
reklama
przejdzie im;-)

kupilam sobie dzis ksiazke : "Ława przysięgłych" i bida byłaby fajna ale wkurzaja mnie opisy np ubioru czy wystroju sali sadowej na 5 stron:wściekła/y:

Jestem z powrotem :)
livastrid majtki tylko sciagasz dzis? No ja jak sie upije to Borys bedzie mi sciagal jakbym ja w stanie nie byla :-D Juz tak robil pare razy :-D Ale nie myslcie sobie, przytomna wtedy bylam :-D
A Borys wlasnie dlatego kupil te roze, zebym za duzo nie gderala, cwaniak jeden :happy:
Zakupilam sobie w efekcie 15-procentowy likier. Tak sie ladnie do mnie z polki usmiechal, ze postanowilam go wyprobowac. Cale pol litra mam :-p

Wika jejku.... biedny Igorek..... niech szybko Nam zdrowieje :*

Liastrid u Nas jest najgorzej jak M wychodzi jest straszny wisk :-( ale ciasto czy flips skutecznie ratują sytuację.

Lazurowe mój też kiedyś często mnie (zwłoki :-D) rozbierał bo chętna byłam ale majtek nie dałam rady zdjąć :-D

Patrze że dziś chlejemy ja dysponuję tylko małym reddsem jabłkowym ale czuje że to mi wystarczy :-D

reklama
Livastrid masz za dużo wolnego czasu Kobieto!!!!! ;-);-)
Ja siedzę właśnie nad papierzyskami, wiec proszę grzecznie tu malutko pisać, co bym nie musiała dużo nadrabiać;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry