reklama

Mamusie w 2012

kaamaa do ilu doliczylas :-D:-D

do mnie wczoraj w nocy sie dobieral, i prawde mowiac niewiele pamietam, bylam tak padnieta;-) jestem tak zaparta, ze ciezko bez mojej woli mnie rozebrac

wika, chcialam Cie rozsmieszyc:-p:-p:-p

pytanie - ale czy trzeba dlugo mnie o rozbieranie prosic:-D

wika, w ogole to wiesz, mam adhd seksualne, musze wiele rzeczy robic by sie zaspokoic, prosze brzydko nie myslec:-p:-p:-p czasu nie mam za duzo, ale duzo moge zmiescic w czasie

znowu musze edytowac:
prosze sie usmiechnac
http://wyciagamykarteczki.pl/342672/Krasnoludki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
a do mnie dobiera sie dzis wibrator ale poczekam na meza do jutra... tylko pewnie juz ochota przejdzie:-D

kaamaa ja dysponuje wypasnym barkiem wiec pros o co chcesz:-D

lazurowe, a Ty sie nie sponiewieraj tak po likierze zebys w nocy zamiast meza to kibelek całowala

livastrid, to tak cieplo masz ze tylko w gaciach biegasz? a jak listonosz przyjdzie to sie ubierasz?;-)

Lelek nie boj zaby ;-) Ja moge pic do upadlego i nigdy nie wymiotuje po alkoholu :-p Ale za to musze potem miec przy sobie cole, bo bym chyba umarla od suszy.
livastrid wlasnie, a jak ktos niespodziewanie przyjdzie to co wtedy? W majtkach drzwi otwierasz? :-D

livastrid, to tak cieplo masz ze tylko w gaciach biegasz? a jak listonosz przyjdzie to sie ubierasz?;-)

listonosz zartujesz chyba co to takiego? na koncu ulicy jest zbiorcza tablica ze skrzynkami na listy, nawet jak jest paczka to awizo wrzuca, poza tym to listonoszka przyjezdza:-D biegam w gaciach bo mi tak wygodnie, cieplo mi tez, wiesz zagrzewam sie zbyt mocno i potrzebuje chlodzenia

zawsze w gaciach biegam:sorry: chyba ze do miasta jade to sie ubieram

lazurowe a jak duzo roznych miksujesz to pawii nie puszczasz?

fajnie tak, ja to jestem zaraz nietomna i na zmiane placze i sie smieje:-D

pamietam jak w wieku 19 lat bedac we Wloszech kuzyni mnie spili:-D awanturowalam sie z panem w nocnym autobusie, plakalam, spiewalam piosenki, a w domu na czworakach szlam do lazienki zeby zrobic siku:-D

no ale swoja droga to ja policze na palcach u jednej reki gdy tak sie upilam wiec zadna ze mnie alkoholiczka:-D ogolnie mam odrzuty, do tego stopnia ze jak maz ma zamiar cos stuknac to zaraz mam focha;-)

ale dzis to sobie lykne winka na rozgrzanie bo czuje ze choroba bierze mnie coraz lepiej

Lelek dawaj co masz :-D

Livastrid ja też łażę w majtach po domu, nie pytajcie ile razy w ostatniej chwili dresy naciągałam :-D:-D

A może iwestycja w wibrującego przyjaciela by pomogła?

Jezu za czasów ostrego dojenia nie było na mnie mocnych, chłopi padali :-D a ja dalej twardo siedziałam, a teraz to wstyd się przyznać ile mi trzeba.

livastrid ostatnio, ze 4 miesiace temu pilam whisky, a jak sie skonczylo to polewali szampana. Nie bylo zle, tylko bardziej mi sie we lbie krecilo i widzialam w trojwymiarze :-)
Lelek to se czadu dalas. W autobusie awantury, placze, spiewy, no prosze jaki melanz ;-)
kaamaa widze, ze jestes nie do zajechania. Ostra sztuka z Ciebie :-);-)
Dziewczyny sa, acha acha, gorace, uuuuuu, jeeeeeee :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry