Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nom, nie jest zle. Trzecia szklanke juz rozpoczelam :-) Lod sie mrozi. A teraz Katy Perry oooo ooooo wika no dobra, przyjmuje usprawiedliwienie. Kurcze musialam sobie juz przeliterowac, bo za dlugie slowo
Nie ma juz nikogo??? A ja myslalam, ze jako pierwsza odpadne. Smialam sie, a teraz sama zaczynam spiewac I to po argentynsku
Borys wrocil. Ja wyzlopalam 4 szklanki likieru i powoli zaczyna mi szumiec we lbie :-) Jeszcze mam pol butelki, ale ochota na dzikie orgie juz jest, wiec ide do Borysa, niech mi sciaga majtki Dobrej nocki kobitki. BAJ :*
Ale zescie sie ofochaly!
sluchajcie, wy przynajmniej na swoich mozecie popatrzec codziennie, to dajcie mi pokukac na przystojniaka z ekranu!;-)
ale mnie choroba wziela:-(wika, Ty zarazo jedna!;-)
nie mam sily wstac z wyra a co dopiero szykowac sie na tesciow, maz jak wroci z trasy po pioludniu to dopiero jakies proszki mi przywiezie