reklama

Mamusie w 2012

Witam się piątkowo :-)

livastrid za chwilę wstawię zdjęcia,już pomniejszyłam...:-)

Wika choróbsko was złapało?

Lelek zdrówka kochana:tak:

Lazurowe_wybrzeże witaj na wątku :-)

u mnie zimno dziś,pochmurno,chyba będzie padać...:eek:

reklama
no heja Agnieszka, juz skomentowalam:-p

poltorej godziny wika spalas:baffled: to chyba jedna z najgorszych nocek od czasu porodu, co, trzymaj sie biedula, pewno dzis juz bedzie troche lepiej:tak:

slonce u mnie wyszlo, mam nadzieje, ze te paskudstwo sie stopi

dzień dobry,
witam się z ostatniego dnia przymusowego urlopu-jutro mi może mój łaskawca zezwoli na wyjście do najbliższego sklepu:-D:-p:-D
u nas od 2 dni praktycznie bez przerwy pada:no:na szczęście wiosna już za rogiem:-D
ale miałam dziś sen:szok::szok::szok:śniło mi się że dzień ślubu przyszedł a ja bez sukni zostałam przypomniałam sobie o niej jak miałam się ubierać:szok:na szczęście M pojechał kupić jakąś (nawet niezła była:-D) i uratował całą sytuację:rofl2:ale stresa mam do tej pory:rofl2:
Lelek zdrówka życzę:tak:

Helloł heloł

Lelek, Wika biedulki trzymajcie się :*

Livastrid to chyba ode mnie ten śnieg:-p ale szybko przejdzie 15 minut i po krzyku.

Ania to faktycznie koszmarny sen :-D:-D

A mnie dalej ząb napitala :wściekła/y: jak tak dalej pójdzie to sobie żołądek rozpierdzielę od tabletek.

z suknia to ja na ostatnia chwile poprawke robilam, Anna, w ogole wszystko na ostatnia chwile mialam w dniu slubu, poza knajpa:-D

kaamaa Ty cierpisz i ja cierpie:baffled: czemus do dentysty nie poszla, hmm. 15 minut, zartujesz chyba sypal cala noc!, ale juz wyszlo slonce

a ta znowu uciekla

Lelcia, i kto Ci teraz pomoze tesciow przyjac:blink:synek zapewne nadrobi wszystko usmiechem:tak:

Livastrid bom głupia i leniwa.... a Ty czemu nie poszłaś?

To teraz będziemy we dwie stękać :-D

Lelek Ty nie patrz na teściów, daj Miłoszkowi zabawki a sama pod koc się ładuj i gorącej herbaty się napij.

ja nie poszlam bo taka tu opieka stomatologiczna, dodam prywatna, ze w kolejce z mega bolacym zebem sie czeka:-p juz nie raz tak mialam, poboli pare dni i da spokoj na jakis czas, mam tak od dwoch albo trzech lat kaamaa

takie duże a dentysty się boją:-p:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
a tak serio to współczuję bólu, ostatnio też mnie ząb bolał zaparłam się przetrzymałam go i odpuścił:-p:sorry::-D

reklama
czesc :-)
Juliana spoznione ale szczere STO LAT :-) i znow nadrabialam 23 strony :szok::szok: wiesniaki! :-D
ja wstalam godzine temu, trzeba bylo odespac tydzien :-) teraz wcinam lays'y fromage i Was poczytuje :-)
mnie tez katarzysko meczy, dramat jakis i teraz jeszcze pluca czuje.
Jak tam lazurowe??? kac meczy?? :-D kiedy ja sie napije??? !!!!
wczoraj odebralam wyniki prl, zmniejszyla sie :-D hurrrrrraaaaaaaaa ale nadal jest o duzo za duzo powyzej normy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry