reklama

Mamusie w 2012

reklama
mnie bolalo jak na @ zem ujme nawet mocniej a to byla fasola anastazja:-p

ja dopiero dobijam do plodnych

no to najwyżej będę wysyłać Wam pozytywne ciążowe wibracje ( jak to się na forum mówi fluidki ).

A Ja mam jutro gości , teściów , ale akurat ich lubię i przywiozą wałówki dużo , także będzie lodówka znowu pełna:-D:tak:
I karpatka będzie , mniam :-p
No a Ja dzisiaj sałatkę śledziową robię :-)

nie wiem pomysle, wolalabym w 2012 rodzic

no dlugie te cykle masz, ale pewnie wszystko sie unormuje, bo juz powoli zaczelo:tak:

anastazja, Ty masz dobrze, zeby mi ktos tak jedzenie przywozil, albo sam robil:rolleyes2:

No nie narzekam , mam coś dla Ciebie:-D:-D:-D

524_0189_IMG_56_ns.jpg

ale sliczne myszki :-) chcialabym umiec tak dekorowac :-)
szczerze mowiac to ja tez w 2012 bym wolala :-)

livastrid no dlugie ostatnio :-( ale mam nadzieje, ze zwiekszona dawka bromka da rade i beda takie jak dawniej czyli 32-dniowe :-) w tym cyklu jesli @ nie przyjdzie do 35 dc, ginka kazala brac od razu luteine na wywolanie, no zobaczymy.

Ja mam 2 lewe ręce do dekorowania, a jak mam kiepski humor to i do gotowania:-D:-D

Jedyne co mi zawsze wychodzi , niezależnie od humoru i pogody to zapiekany kurczak z ziemniakami pod majonezem , szybko łatwo i bezboleśnie ( no może dla mojego E. trochę boleśnie bo ziemniaki musi obierać:-D:-D)

reklama
wpadam tylko zeby powiedziec ze dzis juz nie dam rady tu chyba zagladnac bo przyjechal brat z Gdanska z rodzinka, zaraz dobija tescie a pozniej maz.
zrobilam obiad, salatke wielowarstwowa i zaraz zabieram sie za karpatke.

Dzieki dziewczyny za troske! Pozniej postaraqm sie nadrobic.

a snilo mi sie dzisiaj ze urodzilam chlopczyka ale byl strasznie duzy, mial ponad 4kg i 58cm:-D

wszystkie cierpiace na zeby, bole, choroby, sniegi, wiatry- przytulam

pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry