Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
jeju takie duze dziecko jakby mi sie przysnilo, to bym nie chciala nastepnego, no ale chlopiec moglby byc, tylko lzejszy i krotszy, bo nie widze porodu takiego klopsa
albo inaczej moja mysza by tego chyba nie przezyla
Czesc laski :-)
U mnie wsio ok! maron nie mam zadnego kaca, zadnych boli glowy ani niczego podobnego. A obalilam cala butle W miedzy czasie bylo wspolzycie seksualne, a potem smacznie spalam i nawet nie slyszlam czy Borys chrapal czy nie Teraz musze zabrac sie za obiadek. Ale nie mam jeszcze pomyslu na nic poczciwego Moze w necie cos zaraz znajde na szybko. A jak u Was kobitki? Czytalam, ze macie bole zebow, sniegi i gosci na glowie. Zatem zycze poprawy i przyjemnych wizytacji Jest tu ktoras?
a zebys wiedziala, ta mi tylko piszczy od momentu kiedy zaskoczyla, ze mozna takie dzwieki wydawac, leb mi puchnie od tego i jak tylko spi to sie delektuje bloga cisza
rob rob porzadne jedzenie, bo tez bedziesz mama i musisz sie dobrze odzywiac
a tak swoja droga, to Ty mozesz miec tyle igraszek po zabiegu, tak pytam, bo znalam takie co stekaly, ze je wszystko boli
livastrid ja mialam zabieg tydzien temu, a plamienia tylko przez 2 dni i czysciutko, a we wtorek se uzywalam juz Bez zadnych boli i plamien. Wsio jest ok ;-) Tez sie zdziwiwlam, ze tak szybko sie zagoilo, ale to lepiej. Bylam z Borysem w Realu i mi zaproponowal, ze dla mnie cos ugotuje. Juz jest w kuchni :-) A ja czekam niecierpliwie, bo dzis tylko troche platkow rano zjadlam i jogurt, wiec moje brzusio troche jest puste...
A tak w ogole to czekam na malpe, zeby juz przylazla...
Wlasnie, cos tak cicho sie zrobilo. A Borys chyba zazdrosny, ze wczoraj pilam i kupil sobie butelke Yeni Raki, a dla mnie jedno piwo. Powiedzial, ze na dzis musi mi to wystarczyc. Ja wiedzialam, ze go zzeralo jak wczoraj pilam, a on nie
Hmm... :-)
Wlasnie skosztowalam co upichcil. Kotleciki i suroweczka juz sa. Ziemnaczki dochodza Ale pyszotka, mniam...
Ale mowi: "Lubisz jak jestem w domu, bo wiesz, ze Ci zawsze cos przyrzadze"