reklama

Mamusie w 2012

reklama
lol wlasnie od jednego sie zaczyna:-p:-p:-p

wlasnie balam sie, ze bede miec tak jak Lelcia i pewnie, gdybym sie czula tak jak ona to bym chyba szpital zaskarzyla, bo tutaj w moim szpitalu jedna laska miala tak zle wszystko porobione, ze szpital podala, od tamtej pory bardzo sie tutaj w tej kwestii staraja, na szczescie.

e Ty to dopiero masz w domu cyrk z wesolym miasteczkiem, Lelek:-D malz chociaz przyjechal by pomoc Ci w tym balaganie:sorry:

Spokojnie dziewczyny, wypilam niecale pol piwa i ochota mi odeszla, wiec nie martwcie sie, patologii nie bedzie :-D Ktos musi byc tu dzis trzezwy, skoro Borys ma Yeni Raki to ja juz odpuszczam :tak: Dzisiaj to ja mu bede majtki sciagala :-D
Lelek to faktycznie sajgon masz. Cierpliwosci zycze ;)

Lelek widzę, ze masz niezły sajgon!!!:szok: Trzymaj się jakoś :)) A tak wogóle to jak sie czujesz?? Lepiej??

Mnie po porodzie chyba za bardzo zszyli??:eek: (chociaż nie wiem, czy to jest możliwe) i czasami czuję straszny dyskomfort podczas dunga dunga:-(:-(

Igor dzisiaj meeeeeeeeega marudny, padam na cyceeeeee.:-(

wika ja to jeszcze nie wiem czy mozna za bardzo zszyc, wiec Ci nie powiem. Wspolczuje zmeczenia. Mam nadzieje, ze Igor szybko zasnie i bedziesz mogla oodpoczac ;-) Ja zerkam na "Milionerow". Ehh... Przydalby mi sie taki milion... euro :tak:
livastrid spoko, testuje go od prawie 2 lat, wiec wiem na co go stac, nie wywinie sie :-D Po malej butelce Raki jest lekko wstawiony, wiec da rada chlopina :-D

Ostatnia edycja:
To i Ja się witam , ze szklaneczką piwka, a co , należy mi się, odwaliłam kawał dobrej roboty:-D:-D:-D:-D
lelek - masz chociaż dostatecznie metrów2 żeby tych wszystkich gości pomieścić?

Ja mam od jutra gości, także w weekend mnie nie będzie i teraz jest ostatnia chwila żeby się zreklasować:tak::tak::tak:

anastazja witaj :) W takim razie korzystaj poki mozesz skoro potem tez bedziesz miec sajgon. Ja nie bede miec gosci. Czaaaaasem ktos wpadnie ze znajomych na kawe. Rodzine mam za granica, wiec luuuuzik jest i zero stresu. Lubie to ;-)
Ja juz po NUMERKU. Mezus dal rade :-D Teraz spi jak dziecko, wiec ja tez sie szykuje powoli. Milej nocki :*

Ostatnia edycja:
reklama
czesc kobietki :-) macie szczescie, ze wczoraj malo stron naklepalyscie :-p
Ja wlasnie sniadanie szykuje i koncze slonecznikowca, bo dzis maz robi meski wieczor z kolegami, wiec pasuje im zrobic cos do jedzenia, co by sie szybko nie upili :-D;-) ja dzis do 21.30 pracuje, wiec w chacie bede przed 22.00 a jutro mam zaliczenie z etyki :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry