reklama

Mamusie w 2012

reklama
Lelek hahaha straszny sen, 4 kg śmiech na sali :-D ja bym chciała żeby Julka przy urodzeniu tyle ważyła :-p całe 30 deko więcej w pyzach przemyciła :-D no i tylko centymetr krótsza była.

A i tak teraz nie powinnam narzekać bo podobno drugie jest przeważnie jeszcze większe :dry:

Livastrid moja mysza przeżyła :-D chociaż nie powiem teraz bardziej "pojemna" jest.

Lazurowe to B Cię strasznie rozpieszcza, weź mojego na przeszkolenie :-D

kaamaa, widzisz, ja mam problem w budowie i po porodzie mnie przepraszali, ze cc nie zrobili:confused2: ktorego zreszta i tak nie chcialabym miec:-p moja wazyla 3140 i mierzyla 49 i nie pytaj co sie ze mna w ogole stalo :-p:-pnie byloby Ci smiesznie na moim miejscu i chyba rozumiesz dlaczego tak napisalam:-p:-p:-p

lazurowe on szybko zasypia:-D

wiesz lazurowe, po porodzie jest mi o wiele lepiej w lozku, choc na to nigdy nie narzekalam:-D a lekarz mowil, ze wszystko wyglada tak jakbym nie rodzila a juz na pewno nie po tym co przeszlam:eek: nie wiem czy chcial mnie pocieszyc, ale maz mowi, ze cacy wyglada:laugh2::-p

hej a ja znow tylko wpadam powiedziec ze jestem wytyrana, dojechal jeszcze braciszek z Polkowic z rodzinka. ogolny sajgon! byloby nawet ok gdyby nie tescie bo to przybysze z innej planety, moj ojciec uciekl z domu przez nich;-), teraz mysl gdzie ich wszystkich pomiescic

jesli chodzi o mysz to ja mam mega uszkodzona ale nie chce mi sie juz o niej pisac. 7 miesiecy mega dyskomfortu podczas stania i chodzenia a do dzis boli przy bzykaniu czy nawet podcieraniu tylka:wściekła/y:

miłego wieczoru!

reklama
Livastrid rozumiem... cieszę się że Twoja mysz ma się dobrze :tak:

A moja że tak powiem jest trochę "luźna" M mówi że dla niego super, ale jak czuje dyskomfort straszny.

Lazurowe od jednego się zaczyna :-D zaraz Nam tu się rozpijesz do reszty! :-D

E:

Lelek ale dziki tłum masz w domu :szok:

A nie myślałaś żeby sobie zoperować jeszcze raz wiesz tak kosmetycznie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry