reklama

Mamusie w 2012

reklama
Witam

Na początek życzę wam miłego dnia i dużo słońca :tak:

Lelek a co się stało kochana?

Ja mam dziś wolne,mąż w pracy,wzięłam się za pranie pościeli Alana,słoneczko świeci więc pranie powieszę w ogrodzie.
Potem wybieram się ze smykiem do miasta do kolejne zakupy z naszej listy:)

Ucieklam pod pozorem uspania Miloszka, wiec pisze;-)

tesciowa histerie odprawia od wczoraj ze jedzie do domu(niech jedzie - nikt jej nie trzyma;-))bo za duzo ludzi, w sumie 15osob:-)
ze spaniem nie bylo tragicznie, tylko najmlodszego brata wywalilismy do babci
ogolnie atmosfera oprocz krzykow dzieci i przechwalania sie braci i mojego m kto ma lepszy samochod bylaby ok gdyby nie tescie ktorym jakby ktos mozgi podmienil:-Ddzikusy, fochaja sie i to mnie wnerwia na maksa.
Obiad bedzie mega;-)

a tak wogole to maz dobil dopiero po kolacji

No dobra, koniec narzekania:tak:

agnieszka, to sobie odpoczniesz w koncu od pracu;-)

maron widzisz jakie to zycie jest niesprawiedliwe? Ty musisz zakuwac, pracowac a maz bedzie imprezowal jak kawaler:-D

lazurowe to ładnie mezulka wczoraj wytarmosilas:-p

hmmm, nie umiem przewinac na poprzednia strone zeby przypomniec sobie co tam pisalyscie

cos o bolacych pipkach bylo i ze livastrid mimo trudnosci przy porodzie i budowie ciala ma mysz jak nowa, picuc glancus;-)

wika, jesli chodzi o moje samopoczucie to w nocy doszedl jeszcze bol gardla.. dziwne przeciez z mezem lodow nie krecilam:-D

a odnosnie za mocnego zszycia po porodzie to ja tez tak mam ale to bynajmniej w moim przypadku nie oznacza ze dziura jest ciasniejsza tylko ze zszywajac lekarz zrobil to jak w sredniowieczu na zwierzaku ze za mocno naciagal skore z jednej i drugiej strony, stad te bole bo wszystko ciagnie i jest naprezone

Ostatnia edycja:
Lelek wybacz ale Ja nie doczytana jestem...co za mega impreza u Ciebie się odbywa?
Nie wiem czy słusznie przytoczę przysłowie do tego co napisałaś ale z rodzina najlepiej wychodzi się na zdjęciu.
Czasami rodzina bywa upierdliwa,trzeba przymknąć oko i olać temat...

agnieszka zadna impreza, po prostu moj brat z Gdanska zechcial nas odwiedzic wiec przyjechal, a ze brat z Polkowic tez dawno go nie widzial wiec tez przyjechal- oczywiscie wszyscy z rodzinami:-D do tego tescie moi, ktorzy byli 2 tyg temu- tez stwierdzili ze przyjada i tak oto tym sposobem jest nas tylu;-)

dobra, maly zasnal wiec spadam do garow, trzymajcie sie kobietki!

biedny Lelek :-D dasz rade, musisz czesciej ,,usypiac'' Miloszka :-) heh
no widzisz, wlasnie dzwonil, ze zdal drugi egzamin :-) jeszcze 4 mu zostaly, beda dzis oblewac :-) heh

Czesc mamuski :-)
Jak u Was leci weekend?
Lelek przede wszystkim Tobie zycze duzo wytrwalosci, podejrzewam, ze nie jest latwo ogarnac taka cholote ;-) &&&&&
maron widze, ze u Ciebie tez imprezka, ale w szczegolnosci dla mezczyzn. Hmm, a przystojnych kolegow ma mezus??? :-D
agnieszka witaj :) U nas tez cieplusio, slonce tak grzeje, ze nie moge przy oknie stac, bo az parzy :tak:
wika Tobie tez milego dzionka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka [/B]witaj :) U nas tez cieplusio, slonce tak grzeje, ze nie moge przy oknie stac, bo az parzy :tak:
dokładnie u mnie też ciepło aż miło :-D
wiosna na całego :tak:
pranie w ogrodzie już wisi,czekam jeszcze na ostatnią pralkę a za jakieś 20 minut kończy i zbieramy się z Alanem do centrum :)

miłej i słonecznej soboty życzę :-)
zajrzę do was później.

p.s. lazurowe_wybrzeże gdzie ruszacie na wakacje?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry