Hejka dziewczęta!:-) Właśnie nadrobiłam, sorki, że tak długo to trwało, ale już jestem.;-) U mnie wszystko powoli "pikuś beluś", urządzamy się, sprzątamy (tzn. gł. ja) i korzystamy z odzyskanej wolności i swobody!:-):-):-)
Nowe łóżeczko przeztestowane i nie tylko... ;-) Ogólnie bardzo fajnie a i okolica super, wszystko w zasięgu spaceru, sklepy, urzędy...itp.
Jak tam weekend? Jakoś cichutko tu dzisiaj. Niestety nie dam rady odpisać każdej z osobna teraz, za dużo stron i wątków było. Uśmiałam się nieraz, lekko stuknięte jesteście, ale co tam, ja trochę też, więc spoko.;-)
A, i witam nowe staraczki na naszym wąteczku! M.in. lazurowe- skądś cię kojarzę, ale nie wiem skąd.
A ja mam dziś 29 dc, @ jak na razie brak, ale w każdej chwili mogę dostać, więc staram się nie nakręcać.

Nowe łóżeczko przeztestowane i nie tylko... ;-) Ogólnie bardzo fajnie a i okolica super, wszystko w zasięgu spaceru, sklepy, urzędy...itp. Jak tam weekend? Jakoś cichutko tu dzisiaj. Niestety nie dam rady odpisać każdej z osobna teraz, za dużo stron i wątków było. Uśmiałam się nieraz, lekko stuknięte jesteście, ale co tam, ja trochę też, więc spoko.;-)
A, i witam nowe staraczki na naszym wąteczku! M.in. lazurowe- skądś cię kojarzę, ale nie wiem skąd.
A ja mam dziś 29 dc, @ jak na razie brak, ale w każdej chwili mogę dostać, więc staram się nie nakręcać.

Ostatnia edycja:
Do rodzicow mojego Borysa. A zreszta Borys tez ma swoje 2 oddzielne domy, wiec luuuuzik :-)