reklama

Mamusie w 2012

Hejka dziewczęta!:-) Właśnie nadrobiłam, sorki, że tak długo to trwało, ale już jestem.;-) U mnie wszystko powoli "pikuś beluś", urządzamy się, sprzątamy (tzn. gł. ja) i korzystamy z odzyskanej wolności i swobody!:-):-):-):tak::-p Nowe łóżeczko przeztestowane i nie tylko... ;-) Ogólnie bardzo fajnie a i okolica super, wszystko w zasięgu spaceru, sklepy, urzędy...itp.
Jak tam weekend? Jakoś cichutko tu dzisiaj. Niestety nie dam rady odpisać każdej z osobna teraz, za dużo stron i wątków było. Uśmiałam się nieraz, lekko stuknięte jesteście, ale co tam, ja trochę też, więc spoko.;-)
A, i witam nowe staraczki na naszym wąteczku! M.in. lazurowe- skądś cię kojarzę, ale nie wiem skąd.
A ja mam dziś 29 dc, @ jak na razie brak, ale w każdej chwili mogę dostać, więc staram się nie nakręcać.:-p

Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka jak to gdzie? Do Bulgarii :-D Do rodzicow mojego Borysa. A zreszta Borys tez ma swoje 2 oddzielne domy, wiec luuuuzik :-)
A my dzis z Borysem podjelismy zyciowa decyzje, ze kupujemy dzialke w Posce i stawiamy domek :tak: Poki jeszcze sa lepsze wplywy z pracy w Niemczech, bo nie wiadomo kiedy taka passa sie zakonczy. A taki domek mi sie marzy :-)
Ariadna I - projekty domów - dobredomy.pl
LUB
Apolonia - projekty domów - dobredomy.pl
Isana ja Ciebie tez kojarze. A moze bylas na staraczkach w 2011r.? ;-) Fajnie, ze okolica Ci sie podoba i ze bliziutko masz wszedzie. Ja w Polsce mam rodzicow na wsi i COS mnie strzela czasem jak do najblizszego sklepu mam jechac 3km :dry:

Ostatnia edycja:
Isana nareszcie :)) czemu się nie nakręcasz?? A może coś wyniknie z waszego dunda dunga na nowym mieszkanku????

Lazurowe ważną decyzję podjeliście :) A domki super :)

Lelek, masz zdrowie Kobieto, zeby tyle gości przyjmować :) Powodzenia :)

Ja posprzątałam juz całą moją chawirę, Igor dzisiaj też w nienajlepszej kondycji... ehhh ja chcę juz spowrotem moje dziecko!!!!!!!!!

Hej! Dolaczam sie do starajacych :) ja mam 21 dc i mam nadzieje, ze tym razem sie udalo..... ale cichutko jestem, nie zapeszam, nie nastawiam sie juz za bardzo....
Tym razem zrobilismy wszystko zgodnie z zaleceniami gina.... i troche czuje sie inaczej ale zobaczymy co bedzie. Trzymam kciuki za wszystkie starajace sie i mam nadzieje na mile pogaduszki :)

wika a ja chce w ogole dziecko!!!!! Ale nie wiem co teraz skoro byloby dla nas najlepiej gdybysmy zostali w tej pracy

co teraz jeszcze z rok... A mielismy plany inne... Domek kontra dzidzia. Czemu musze wybierac? :-(

pati witaj kochana :) A dlugo sie staracie? To Wasza pierwsza dzidzia?

Lazurowe-a no właśnie, zawsze coś. nie wiem w jakiej jesteście sytuacji finansowej, ale może nie warto przekładać staranek??? Bo budowa moze się przeciągnąć, bo braknie kasy na okna, wykończenie i znowu staranka sie przełoży. Kuj żelazo póki gorące!!!

Pati witaj :)

Dzieki dziewczyny za wsparcie! :-D

Witaj pati! napisz cos wiecej o sobie, a w miare pisania poznamy sie lepiej;-)

lazurowe... odwazne przedsiewziecie! nie dosc ze budowa domu to jescze w PL!

Isana! w koncu! tesknilam za Toba;-) ciesze sie ze jestes szczesliwa w nowym gniazdku i ze łozko przetestowane;-)

wika, ja jeszcze konca dnia nie widze wiec nawet nie ma sensu sprzatac, tylko gotuje, pieke zeby mieli co jesc;-)

a teraz wlasnie znow usypiam Miloszka ale cos marnie mi to idzie ;-)

wogole to dostal uczulenia na calym ciele a nikt sie nie chce przyznac czy czasem nie dal mu cos do jedzenia typu pomarancza czy cos innego co mam w domu

a i wczoraj sie bzykalismy na dzidzie tzn maz bzykal bo ja zasypialam ze zmeczenia:)

Lelek ale w Polsce z euro to szybko bedzie widac efekty takiej budowy, bo z tego co wyliczalam to do stanu pod klucz takiego domku jak wyslalam wam link potrzebna nam kasa z 8-9 miesiecy z 2 wyplat. Wiec szybko by poszlo. Ale macie racje. Staranek nie ma co odwlekac. Na pewno w tym roku wpadniemy :-D Lelcia to widze, ze masz ciagle zajecia. Ojjjj, bym Ci chetnie pomogla, bo nie mam co robic ;-)

Lelek, no widzisz, ja też za tobą tęskniłam przez ten czas co byłam odłączona od neta:tak: ale teraz już jestem z powrotem na bb. Mam nadzieję, że nasze dunga dunga na nowym m będą owocne!:-D;-):-p Ale na razie podchodzę do tego na luzie, może dlatego, że jestem bardziej zajęta i przejęta nową sytuacją.:tak: To pewnie lepiej za bardzo się nie skupiać tylko działać, kiedy ma się ochotę. A jak z twoimi starankami? Wczoraj były przytulanka z mężem, tak? To może w końcu coś ztego będzie. Bo mam nadzieję, że tym razem było u was bez gumki, lelek, mam rację? Bo jak nie to...:wściekła/y::angry::-p Miałaś przecież zacząć w marcu... A gości do kiedy masz?
Wika, kama, aga- witajcie! A kiedy wy startujecie ze starankami? Nie ma co przekładać, zawsze coś staje na drodze, ale wg mnie wiele rzeczy może poczekać albo w najgorszym razie nie wyjść, ale dziecko to rodzina i to powinno być najważniejsze. Przynajmniej dla mnie tak jest teraz, może też dlatego, że ja nie mam jeszcze żadnego.

reklama
Bardzo dziekuje za mile powitanie!!!!!!!
Ja mam dwoje dzieci z pierwszego malzenstwa, mieszkamy w dmku pod lasem warszawskim, uwielbiamy zwierzeta i mamy psy, koty, chomiki, szynszyla i rybki :)
Od maja jestesmy narzeczenstwem i razem z moimi dziecmi tworzymy szczesliwa rodzine :)
Bardzo pragniemy wspolnego dzieciaczka, i staramy sie od grudnia, w listopadzie skonczylam brac mercilon.
Jetsem po wizycie u gina, wszystko jest w porzadku, moj organizm czeka na przyjecie jajeczka...
W tym miesiacu zrobilismy wszystko zgodnie z zaleceniami, mierzenie temp, nogi do gory i jestem w 21dc i mam nadzieje, ze sie udalo!!!!

Mam jeno pytanie, jak wstawiacie suwaczki?????? bo ja zrobilam na stronie babyboom ale jak wstawiam adres to mi mowi, ze plik za duzy...... i sie pogubilam.....

hm.... jeden suwaczek sie dodal ale drugiego juz nie moge, ojojoj ciezko byc slabym technicznie ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry