reklama

Mamusie w 2012

mi do was troche brakuje ja starania chce zacząć za ok 2 lata , ale już sie nie mogę doczekać :) . muszę się ogarnąć po Nadii :))

reklama
ja mialam sie wybrać pod koniec tygodnia na zakupy ubraniowe (muszę kupić jakieś pantofle, przydałoby sie kilka bluzeczek, jakieś spodnie lub spódniczka), ale Igor się rozchorował i z wypadu nici..... Może w poniedziałek się uda...

wika 7 osob zostalo. Teraz jest glosowanie i 1 odpadnie. Ja smska juz poslalam :-)
Isana ja niemieckim posluguje sie w praktyce od poltora roku, a angielskim od 2 lat codziennie, wiec nie jest zle. Czaje co w trawie piszczy :-)
Lelek nie przysypiaj! Daj mezowi sie zadowolic :-D
A lody chetnym juz posylam. Rozumiem, ze Lelcia sama dzisiaj krecisz, wiec nie jestes zainteresowana moja oferta :-D

Wczoraj przysnełam i ze świtnuszenia nici :-D:-D

Lelek tak mój to Józef i nie dość że imieniny to jeszcze urodziny, więc podwójnie musiałam pić :-D

Agnieszka fajnie że zakupy udane.

Łaał zaczyna prześwitywać słoneczko, mam nadzieję że dzisiaj będzie "ludzka" pogoda, bo wczoraj cały dzień śnieg u mnie padał :dry:

reklama
Hej w niedzielę :)

Aga jeszcze Cię trzyma??? Zdrówka :)

Kaamaa u mnie też padał snieg, ale dzisiaj po nim już śladu nie ma

Ja mam chwilę wolnego. Igor śpi, M. w pracy, a ja chyba rachunki poopłacam, wrrr i konto zeszczupleje............

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry