Lazurek
Fanka BB :)
Ja tez sie witam niedzielnie ;-)
kaamaa u Was jest snieg??? U nas piekna wiosna. Bylam na spacerze z Elvisem w parku, zielono, ptaszki cwierkaja, sloneczko grzeje na calego, po prostu cos pieknego
Fajna imprezke mialas, to se pochlalas, hehe 
wika wiadomo, ze placenie rachunkow to zadna przyjemnosc i kasa znika w mgnieniu oka, ale coz...
Ja tam zawsze co miesiac staram sie na jakis ciuszek dla mnie odlozyc, ale w tym tygodniu Borys musi sobie kupic buty i spodnie, bo wiosna w koncu, wiec trzeba sie zaopatrzyc w cos lzejszego. Z drugiej strony znajac Borysa to jak juz sobie wreszcie cos kupuje to jego lista sie wydluza i wydajemy dwa razy tyle ile planowalismy 
aga29 witaj
Ty tez wypoczywaj i milego popoludnia zycze. Zajrzyj do nas to sie poznamy lepiej ;-)
Lelek zyjesz? :-) Jak u Ciebie laska? Kiedy rodzina wyjezdza? ;-) Odezwij sie, bo my tu czekamy na Ciebie.
kaamaa u Was jest snieg??? U nas piekna wiosna. Bylam na spacerze z Elvisem w parku, zielono, ptaszki cwierkaja, sloneczko grzeje na calego, po prostu cos pieknego
Fajna imprezke mialas, to se pochlalas, hehe 
wika wiadomo, ze placenie rachunkow to zadna przyjemnosc i kasa znika w mgnieniu oka, ale coz...
Ja tam zawsze co miesiac staram sie na jakis ciuszek dla mnie odlozyc, ale w tym tygodniu Borys musi sobie kupic buty i spodnie, bo wiosna w koncu, wiec trzeba sie zaopatrzyc w cos lzejszego. Z drugiej strony znajac Borysa to jak juz sobie wreszcie cos kupuje to jego lista sie wydluza i wydajemy dwa razy tyle ile planowalismy 
aga29 witaj
Lelek zyjesz? :-) Jak u Ciebie laska? Kiedy rodzina wyjezdza? ;-) Odezwij sie, bo my tu czekamy na Ciebie.
Ostatnia edycja:
nie umiem się zdecydować a o pomocy M mogę zapomnieć bo skwituje Tobie we wszystkim ładnie
i w ogole zaparl sie wczoraj by dziecko mi zrobic, skoro tak blisko Ziemii jest ksiezyc a ja glupia dodalam, ze no wlasnie skoro ksiezyc jest tak blisko to musimy Varga czyli wilka zmalowac
szkoda tylko, ze jeszcze plodnych nie mialam;-)
nie myślałam o tym specjalnie aż do wczoraj, pojawiła się iskierka nadziei, że może tym razem już się uda, ale cóż...