reklama

Mamusie w 2012

anastazja, ja moge zjesc, jestem dzis lasa na slodkie a agnieszka jeszcze mi z lizakami wyjezdzala:-D

wika, po drugim dziecku to bedziesz miec wilczy apetyt:-p:-D:-p i maz bedzie sie przed Toba w szafie chowac:-D

kaamaa jasne, po prostu powiedzialam, ze albo chca sie uczyc albo nie, to nie moj interes i moga sobie isc;-) mam slimaki tez bo tu blisko rzeki, takie wielkie pomrowy czarne:-D i niszcza mi moje rzodkiewki.
Podoba mi sie haslo laboratorium w lozku:-D:-D:-D:-D

o lazurowe ja proponuje bys mu dala uklad Ty - 1x mecz a ja potem dostaje 2x cos:-D

reklama
lazurowe widzę mamy dużo wspólnego, mój też poszedł na mecz .... do sąsiada:-D:-D
Przynieśli mi tylko drinka, no bo teraz to już spokojnie mogę pić i się upijać:-):-)
Wysyłam kurierem łap:tak: mogę jeszcze rosołek podrzucić jak chcesz:-p
Skoro "wpadka" nam się nie udała to czerwiec spróbujemy dopomóc staraniom:-)
livastrid - łap karpatkę , jeszcze gratis krówkę ukraińską dorzucam:-D:-D A ja nie mam szczurów , bo mam kota:-p:-p:-p

Livastrid racja! Co oni mają Ci łaskę robić że będą się uczyć?! :dry:

Agnieszka ojej mam nadzieję że nie wykluje się z tego coś poważniejszego...

Anastazja ja też chcę!! :-D

Lzurowe chlorem?:szok: od tego jest Vanish ładnie pachnie nie podrażnia i doskonale odplamia ;-)

Też tak myślałam bo i te mdłości mi nie pasowały , no ale ja mam tak że raz na parę lat pierwszy dzień @ wygląda tak że przez parę godzin leci ze mnie wszystkimi dziurami:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Chyba ten złoty strzał nie był taki złoty :-D
Teraz muszę sobie strzelić dietę oczyszczającą, tylko....... potrzebuję pomocy z wyjedzeniem tego co zalega w lodówce, moja teściowa normalnie kochana jest, za 3 lata idzie na emeryturę i powiedziałam że do Krakowa niech się sprowadza i jej jakąś kawiarnio-cukiernie otworzę, bo ona by w kuchni mogła siedzieć godzinami , tylko nie ma za bardzo kto to wszystko jeść:-):-):-)
Ja wypiłam sobie już jednego drina ,mega mocnego , i zastanawiam się nad pójściem do sąsiada po kolejnego :-D:-D:-D:-D:-D Komuś też przynieść??:tak:;-)

kama - została sałatka śledziowa z buraczkami:-)
IMAG0045.jpg

A tak moja pociecha wypoczywa jak świeci słońce:-D
IMAG0029.jpg

Mój to mi jeszcze dolewa , ale ja jestem łatwa tylko po winie :-p:-p:-p

reklama
Anastazja nienawidzę śledzi :-D ale za to mój M uwielbia tą sałatkę, i podobno robi najlepszą ;-) nigdy nie chcę się o tym przekonać.

A sierściuch na prawdę superowy :-)

Mój też mi zawsze ględzi, "pij pij" skubany wie gdzie to się skończy :-D po % rozkładam pęciny bez gadania :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry