reklama

Mamusie w 2012

hej laski

ja bede narzekac:-p mam za oknem pochmurno i sie nie wyspalam:-p

czekam az mi krokusy wyjda:-D moze w porywach za 3 tygodnie zakwitna takie wlasnie ciemno fioletowe i cala masa dziczek w roznych barwach w tym moim angielskim ogrodzie:-p

biedronka jest cudowna :-D

a dzieci lubie ale tylko swoje:-D, inne doprowadzaja mnie do szalu, dlatego jestem innym pedagogiem niz pedagog przedszkolny :-p

musze siebie do porzadku doprowadzic

reklama
Lelek kuruj się kochana :tak:
Polecam czosnek z miodem i mlekiem pomaga na kaszel,katar.

Alan na szczęście tylko kaszle od czasu do czasu.Nie gorączkuję,normalnie je i pije,czasami pociąga nosem.
Mam nadzieję że szybko przejdzie i nie będzie potrzebna konsultacja lekarska.

A gdzie reszta dziewczyn??

kuruje sie kuruje:)

ciesze sie ze Alanek ma apetyt i nie goraczkuje

livastrid
a wiesz ze ja tez tak mam jesli chodzi o dzieci? tzn bardzo lubilam pierwesza core mojej siostry ale pozniej posypaly sie kolejne, bracia tez zaczeli miec dzieci i to autentycznie rozdarte i tak jakos zaczely mnie draznic. Kiedys siostra mi powiedziala ze do swoich dzieci ma sie wiecej cierpliwosci, i teraz wiem ze miala racje:-)

czosnek z miodem to ja nawet jak zdrowa pije:-D
siema, siema

Kiedys siostra mi powiedziala ze do swoich dzieci ma sie wiecej cierpliwosci, i teraz wiem ze miala racje:-)

ja bym to jeszcze inaczej ujela - najwiecej cierpliwosci ma sie do wnukow bynajmniej tak mowia:-D myslalam, ze nie strawie dziecka i bedzie mnie wkurzac, no ale widocznie tak sie zestarzalam, ze patrze prawie jak babcia :-D wiesz mnie w innych dzieciach wkurzaja zwykle rodzice, bo nie potrafia tak nauczyc by np dziecko po szafach u obcych nie grzebalo albo nie demolowalo. I to, ze rycza, jeju nie znosze tego, dobrze, ze mala jest taka spokojna:tak:

Laseczki dziś pierwszy dzień wiosny huuuurrrra :) My cały weekend spędzilismy na zewnątrz, w rozjazdach , u znajomych :) w domu nie lubimy siedziec . W przyszły weekend jedziemy do Wrocławia :)
U mnie za 2 dni owulka , ale jeszcze mamy czas :)

nie nadrobie Was :)

reklama
Jaa lubię dzieci i to bardzo :-) Julka ma rodzeństwa ciotecznego 6 szt. :-D 4 chłopców i 2 dziewczynki, więc nie mam wyjścia muszę je tolerować.
Chociaż nie powiem jak się wszyscy na raz zbiorą to czacha dymi tak się drą :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry