reklama

Mamusie w 2012

reklama
ja ma tak samo, co za duzo to niezdrowo!:-D
Milosz ma 7 a 8 w drodze(4 laski i 3 menow)

lece sie ogarnac bo maz dzwonil ze wraca z zaladunku z Poznania i bedzie w domu do jutra wiec trzeba trzymac pion:-D
tzn zapowiedzila ze na 3 godziny poleci motorem do kumpla ale ja mu sie odegram, spedzi samotnie wioeczor ze spiacym Miloszkiem a ja pojade do kolezanki:-D

Livastrid w więzienie? :-D:-D

Przypomniała mi się pewna anegdotka w tym temacie.

Kiedyś M ze starszym rodzeństwem bawił się w chowanego a że Ci już mieli dość, to wsadzili go do takiej dużej klatki i zamknęli a ten durny myslał że to taka zabawa :-D i siedział tam biedak, dopóki się nie zlitowali :-D

Lelek ohooo to leć czochrać futro szybko żeby ładnie "pana i władcę" przywitało :-D

E tam mialam isc sie oganac ale maly przysypia i doopa, nie bede mu halasowac, no ale jeszcze posiedze z Wami:-D

kaamaa, ta bobra, to juz wymeczony, prawie zdechly bober:-D

a Twoj m to niezly jest, mam nadzieje ze dzis juz nie mozna go tak w konia robic:-D

kaamaa zabawa zgodna z wyksztalceniem kierunkowym

Livastrid
Kiedyś M ze starszym rodzeństwem bawił się w chowanego a że Ci już mieli dość, to wsadzili go do takiej dużej klatki i zamknęli a ten durny myslał że to taka zabawa :-D i siedział tam biedak, dopóki się nie zlitowali :-D

:-D:-D biedak dal sie nabrac :-D:-D nie ma to jak byc najmlodszym i ufnym:-D:-D
straszne doswiadczenie, pewnie odbilo sie to na psychice:-D zartuje:-p

hahaha

Lelek on wtedy miał 5 lat :-D ale i tak do dzisiaj wspominamy to z jego braciszkami :-D

W ogóle co oni wyrabiali 5 chłopa i milion pomysłów, któryś kiedyś przez okno w krzaki poleciał :-D

Drugiego jak przewijali to zamiast mąką ziemniaczaną to zwykłą tyłek zasypali :-D

Livastrid chyba nie wpłynęło za bardzo bo klatek dalej się nie boi.

na pewno:-D jak kaamaa zbliza sie do niego to on zaslania sie rekoma i krzyczy- "prosze, nie!":-D

Dokładnie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzien dobry:-),
ale u Was dzis wesolo z samego rana:-D U mnie srednio wesolo, bo grypa nie odpuszcza:crazy: Ale dzieki za zyczenia zdrowka:tak: Mam zwolnienie do srody i jak sie nie polepszy to zostanie przedluzone:eek: Ale za to dzien sie pieknie zaczal, bo mamy 15 stopni i sloneczko:tak:
Milego dnia dziewczyny!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry