reklama

Mamusie w 2012

reklama
martolinka ja uwielbiam podrozowac pociagiem!! jednak moj m nigdy nie chce dac sie namowic...ale jak bedzie cieplo i on bedzie w trasie to zabiore Miloszka i pojedziemy sobie do Poznania:-D

e, tam.... taka wiosna, poludnie a u nas 10st i zimno:-(
wrocilismy z dworu bo zimno

Ja tez uwielbiam pociag :) Mój M tylko samochód uznaje wiec trudno było go przekonac . Pokonałam go argumentem finansowym - za bilety zaplacimy dla naszej 3 w obie strony niecałe 140 zł a autem przy cenie paliwa około400

Dla tych co tam lubią pociąg polecam podróż koleją transsyberyjską :-D:-D:-D:-D

agnieszka - mogę się podzielić @ jak tak bardzo chcesz:-p:-p:-p

Nie no to że słońce świeci to nie znaczy że jest ciepło , aczkolwiek żałowałam że ubrałam kozaki :tak::tak:

no te ceny za paliwo powalaja:wściekła/y:
zapomnialam sie pochwalic
Miłosz dostal od dziadkow cos podobnego do tego
http://allegro.pl/arti-3-kolowy-wmocnio ... 11955.html
a ja
http://allegro.pl/toster-philips-hd-268 ... 09184.html
i to:
http://allegro.pl/maszynka-do-mielenia- ... 92214.html

Fajnie, tylko ze zamiast to siano dolozyc nam do dachu to pakuja w rzeczy ktorych nawet nie mam gdzie trzymac, rowerek jest ekstra, ale ja teraz musialam zaniesc go do dziadka szopy bo tu nie mam miejsca
2.gif

anastazjo - staruszko:-D:-D

martolinko no to pozostaje mi zyczyc milej i interesujacej podrozy:tak:ja w sumie pociagow nie lubie, nie lubie nie wiedziec kto ze mna jedzie i w ogole z natury ludziom nie ufac:tak:ostatnio jak jechalam pociagiem to bylo 5 h w jedna strone a potem taki sam powrot i w ogole mnie wykonczylo to:baffled: i nie mieli herbaty w restauracyjnym:-p a ciastka byly niedobre:-pi w powrotna byl opozniony o ponad godzine. Okropnosci.

Lelcia, no wlasnie w sumie szkoda, ze pieniazkow nie dostaliscie, bo wiadomo, zawsze lepiej mozna je spozytkowac. A w ogole najgorsze jest to jak ktos cos zdubluje;-) Ale diane z szatkownica zelmera polecam serdecznie, to jedyny sprzet ktory sobie od razu z Polski przywiozlam. Nie oddalabym jej nikomu, pozyczyc tez nie:-D:-D tosterow nie uzywam, wiec sie nie wypowiadac:tak:

jejciu, wybralam to sie ja na spacer ponad 12 stopni, slonce i w ogole super gdyby nie te grube ciuchy, ale babola strzelilam :rolleyes2::oo2::laugh2::-p. I musze wymienic gleboki na spacerowke. Niom pieknie dzis, a jutro ma byc jeszcze cieplej:rofl2:

musze zupe zrobic, maz nadgodziny trzaska, wiec w chalupie bedzie kolo 20.

tadammm jestem...
w pracy jakieś zasilanie padło,maszyny powyłączane i cofnęli nas do domu ale czad :-D
poprosiłam o transport pod sam dom i jestem,mam dziś wolne,już nie pamiętam kiedy miała dzień wolnego w tygodniu :-)
młody w przedszkolu a w domu cisza i spokój.
Zafundowałam sobie mega waniliowe lody z dużą ilością bitej śmietany i brzoskwiniami :-D

no wika napisz cos jak opoczniesz:tak:

Agnieszka, no to fajowo masz niespodzianke na pierwszy dzien wiosny i do tego w poniedzialek!!! Chalupa pusta wiec odpoczywaj, no i delektuj sie lodami:-D:tak: he, a juz myslalam, ze zdolniacha oszustka z Ciebie i nowy temat na 2013 zalozylas:-p:-p:-p

reklama
o agnieszka ale super! no fajnie masz!:-D

livastrid, no ja tez jak maly mial 5 mieisecy to juz kupowalam spacerowe

wika hej!

Wiecie co ginekolog mowi po dyzurze?

...- nareszcie twarze:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry