reklama

Mamusie w 2012

kama - to nie wiesz co tracisz , śledziki są najlepsze, ale ponoć żeby lepiej pływał trzeba właśnie te % dodać:-D:-D:-D
lazurowe - a czy Ty przypadkiem nie miałaś na suwaczku urlop za 3 tyg. mieć? teraz patrzę że 4 z kawałkiem , no ale mogło mi się coś przekręcić:-D
livastrid - i jak ten herbatnik ???:-D:-D

reklama
ju, herbatnik wypity,
dobry jak zawsze :tak:
a fisze kocham, jadlabym i jadla:-D
przypomnialo mi sie jak na targu rybnym kupilam takiego wielkiego sledzia bylam juz w ciazy choc o tym nie wiedzialam, i zadowolona go nislam do domu, cala rekawiczka mi potem walila tym sledziem:tak: smaze tego sledzia, zaczynam go jesc i nagle go oddalam, bo on byl z takiej zalewy solankowej a ja o tym nie wiedzialam, suszylo mnie potem przez pare dni. fuj.

kaamaa ustawia, bo mysli, ze dzieciaka zrobil, wariat, ja nie wiem, co on sie tak uparl na to, ze mi zrobil:baffled:

o jaka kitucha:-D

anastazja masz racje. Urlop mi sie przesunal wczoraj o 8 dni... Zamiast 10 to 18 kwietnia wyjezdzamy, bo Borysa mama bedzie w Turcji, wiec pojedziemy jak ona juz wroci. Podobno bardzo za mna sie stesknila i nie chce ominac ani jednego dnia mojego pobytu w Bulgarii. Hmm... Wiec bede dobra synowa i poczekam za nia. A poza tym Borysa siostra dzis oznajmila, ze przylatuje z Londynu do Bulgarii 15 kwietnia, wiec bedziemy tez mogly wiecej czasu spedzic razem. Oni sa naprawde super, czasem mam wrazenie, ze bardziej mnie kochaja niz moi z Polski...
kaamaa ja mam taki srodek DanKlorix. Polalam tylko 2 razy na plame i po krzyku, ale mam wrazliwa skore na rekach no i doopa. Nawet czasem tak mam po jablkowym plynie do mycia naczyn :-(
livastrid a ja tam lubie sledzie. Moj ojciec mnie zarazil, bo on tez uwielbia. Mniam :tak:

livastrid no rybki sa pyszne. Ja uwielbiam wszystkie :tak: Ale sushi nie tkne juz nigdy w zyciu. Raz kiedys w Wiedniu

kolega mnie namowil i o malo nie oddalam tam przy stoliku pierwszej porcji. Brrrr.... Absolutnie nie dla mnie. Ale kto sie

zajada sushi to smaczego zycze :-) Livcia spij dobrze :*

Laski, ja tez uciekam. Borys wrocil, wiec ide zrobic z nim COS :-D A potem grzecznie spaciu. Dobranoc. BAJ :*

Ostatnia edycja:
Witam, Babki!! dzisiaj pierwszy dzień wiosny! :-)

Dziś nikt nie ma prawa narzekać!

Nie pozwalam :-D

A co do ryb to ja też uwielbiam, najbardziej wędzony filet z makreli, pychotka ;-)

Witajcie kochane w dniu wiosny :-):-):-)
U mnie za oknem piękna pogoda :tak:

krokusy.jpg

Witam!

ale widze ze wczoraj tu powazne rozmowy o sledziech, o urlopach, robieniu sobie nawzajem dzieci:-D

sledzie lubie, dzieci tez ale robic ich nie

wczoraj mialo nie byc boboseksu ale malz uparl sie ze w takim razie zebym krecila lody wiec wybralam to pierwsze:-D

o kaamaa dzieki ze przypomnialas o wiosnie!;-)

reklama
hej agnieszka!
a dziekuje, w miare, chociaz bardzo mnie dusi i kaszle ale przejdzie, zjadam konskie dawki miodu;-)

a jak Alanek? bo tez pisalas ze zaczyna cos go rozbierac..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry