reklama

Mamusie w 2012

reklama
o ble...! juz bym nie mieszkala tam:) nie to ze jestem paniusia bo wszedzie zdarzaja sie pajaki, ale ja sie ich panicznie boje!!! myszki i szczury sa spoko ale pajaki?? nie, dziekuje;-)

ja kiedys moglam kilka razy dziennie ale po porodzie, co drugi dzien bo inaczej nie wyrabiam z bolu

eee tak myslalam, ze dobry:-p

mnie nic po porodzie sie nie zmienilo, no mogloby sie troche pogorszyc, nie obrazilabym sie zbytnio:-D

mowie Ci, Lelek takie fajne krzyzaki-mutanty:-D

aha, Agnieszka, wiem skad moje ciagi do nauki hiszpanskiego - mam jakies dalekie korzenie, w sumie cos mi sie to nie zgadzalo, bo wszyscy w rodzinie z lekka lasni i niebieskoocy a jakas z lekka inna. A juz mamacie oskarzalam, ze podrzutkiem jestem jakims :-D:-D:-D

tymczasem pozbylam sie nauki polsko-norweskiej, bo juz mialam ich dosyc, no ale dzis byli grzeczniejsi i wyrazali chec nauki

Isanka przytulam mocno! :* bardzo Ci kibicuję kochana, wiemy wszystkie że pragniesz bardzo tej fasolki. Zobaczysz jeszcze zobaczysz dwie kreseczki na teście.

Ja tak jak Lelek na chybił trafił, M powiedział że nie życzy sobie laboratorium w łóżku :-D

Lelek no na reszcie teraz wracasz to żywych, podziwiam że przetrwałaś ten nawał :tak:

Livastrid to mówisz że dziś uczniowie potulniejsi byli? to chyba Ty tak na nich działasz ;-)

A co do pająków to u mnie też czasami jakieś przydupasy się pałętają, ale ślimaka to jeszcze w domu nie miałam :-D

Moje libido jest największe i najbardziej niezaspokojone po dwóch kieliszkach wiśnióweczki :-D M może robić ze mną co chce.

pająki wrrrrrrrrrrr, mysze wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (Livastrid;-);-))

libido też mi spadło po porodzie, aż sie boję jak to będzie po drugim dziecku:szok:

Isana trzymaj się :) Nowy cykl sie zaczął i jest nowa szansa :)

Ostatnia edycja:
Cześć kobitki,

już po gościach, siedzę oglądam TV, tak ciężko mi ........ na żoładku , mam wrażenie jakbym miała tam z 3kg kamieni:-(:-(:-(
Chyba przylazła @ , ale jakaś taka strasznie skromna, może w nocy się rozkręci, i mam okropne mdłości ale to chyba z przeżarcia :-D:-D:-D
Pamiętam agnieszka że miałam karpatkę przesłać, jest jeszcze cała blaszka kto chętny ??? bo mi już bokiem wychodzi jak widać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Jestem :-) Borys znow poszedl na mecz :dry: Ale juz mu powiedzialam, ze jak wroci to ma mi COS zrobic :-D Obiecal, ze nie ma sprawy :tak:

Isana ja czekam na @, ale dopiero w czerwcu mamy zamiar wpasc.

anastazja czekam na karpatke, mniam :cool2:

Kurcze, pralam Borysa bluze w chloru i mnie pieka troche dlonie teraz :-( szlag...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry