reklama

Mamusie w 2012

reklama
ja dzis nareszcie mam wolne od zabaw i mysz mi sie zregeneruje:-D

dobranoc wszystkim staraczkom!

ja tez zaraz uciekam, widze ze noc szykuje sie kolorowo bo Milosz sie rozbudza co chwila

Pokaze sie na chwilke zebyscie o mnie nie zapomnialay, zadko sie pojawiam bo z braku czsu przy 3 dzieci i meza na odleglosc po prostu wszystkich watkow nie ogarniam sorki
Ale postanowilismy z mezem wszczelic sie w kwiecien 2012...zeby euro ogladac juz spokojnie :-D

Pozdrawiam

Cześć Babolce

Mam nadzieję że seksy udane :-D

Nam wczoraj nawet to przez myśl nie przeszło.... Julka od 22:30 do 24 wyła.... miała taki duży katar, że co chwila nos zatkany :-( Dzisiaj jest już troszkę lepiej, wysłałam M po jakieś silniejsze krople, mam nadzieję że jej pomogą.

Lelek używam nasivin soft, teraz M mi przywiózł jakiś silniejszy nasivin.

Ci faceci są jeszcze naiwni od Nas, dureń dał się niaciągnąć babce w aptece na 70 zł :wściekła/y:

Wysłałam go tylko po krople i olbas, a ta mu wcisnęła jeszcze sól morską ( którą mamy) i syrop na przeziębienie ( nie wiem po jaką cholerę skoro ona ma tylko katar).

kaamaa ale nasivin nie mozna stosowac dlugo i tylko 3 razy dziennie a Euphorbium ile razy dziennie chcesz i jak dlugo chcesz tylko nie ma potrzeby bo u nas po nim po 3 dniach kataru nie ma.

moj tez taki nadgorliwy i naiwny

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry