reklama

Mamusie w 2012

czesc slonka

zuzkus witaj i zycze udanego strzalu:tak: trojka dzieci i masz chec na kolejne? to masz chyba aniolki:-D

ta, faceci lubia sie dac naciagac, mi tez do domu zawsze przyniesie pare rzeczy ekstra, mnie to zawsze wkurza.

kaamaa a moze mala ma alergie stad katar? ja wczoraj wyszlam i dostalam migdala jak pileczka pingpongowa, u mnie leszczyna kwitnie

reklama
Livastrid też o tym myslałam ale to chyba nie to, bo u Nas jeszcze nic nie pyli i nie ma czerwonych oczu, zobaczymy jak do końca tygodnia będzie się utrzymywał to po weekendzie pójdę z Nią na testy alergiczne.

Ale mam nadzieję że jej przejdzie szybko bo w niedzielę mamy chrzciny.

nie takie aniolki ale juz odchowane i pracy przy nich duzo nie ma a ciagnie nas na czwarte filizanka-kawy-milutkiego-dnia.jpg

A tak po za tym witam o poranku i zapraszam na kawe :-)

Cze babki:-),
kaamaa, my na katar podajemy sol fizjologiczna albo morska. Ostatnio podawalam tez otrivin:tak: Moj najmlodszy tez zaglucony, ale nie tylko on:baffled:
Zuzkus, w takim razie zlotego strzalu zycze:tak:Ty czwarte planujesz i obawiam sie, ze to bedzie hardcore:-D
My zaczynamy za 5 miesiecy:-). A u nas sloneczko i 15 stopni:-)

czesc wszystkim w ten pochmurny poranek :-)
wpadam na chwilke, bo maz pojechal zmienic opony :-p
witaj zuzkus :-)
dzis 29 dc. cycole juz mi napuchly i bola, to znak, ze za tydz. @ :-)

zuzkus, no masz troche wyrosniete dzieciaczki:tak: ale i tak szczerze podziwiam, w sumie jak Was ciagnie na kolejne to znaczy, ze az tak zle nie bylo:-D

maron
ale bedzie smiesznie ja to @ nie bedzie :-D:-D:-p:-D:-D

kaamaa, ja nigdy nie mialam czerwonych oczu, ale wlasnie migdaly i katar do ziemi, tez nie widzialam by cos zaczelo kwitnac, i zaczelam bawic sie w detektywa i znalazlam. Nie zycze Twojej malej alergii, lepiej, zeby to byl chwilowy katarek:tak:

u mnie pogoda tak w kit, slonce jest i cieplo tez, ale jakis ten wiatr mocny:dry:

o Aga, to dobrze, ze juz rodzina z choroby wychodzi:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry