reklama

Mamusie w 2012

Ja tez sie zdziwiłam ze wozek trzeba podniesc zeby podjechac (tzn.przednie kołka) :) miałam Xlandera XA i kołka były duze i pompowane.
Ale jest swietny

a jaki masz kolor? ja Jungle- taki zielony

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka, u mnie mlodszy syn zaczal kaszlec i boli go gardlo, niestety, a jutro ma konkurs recytatorski i bardzo to przezywa, ze nie da rady.....
Pogoda sliczna- wiosenna, a ja placze od rana, bo zrobilam test i niestety jedna kreska- znienawidzona..... Wiec wszystkie objawy, wlacznie z temp 37,3, kluciam w podbrzuszu i mdlosciami i td to oznaka nadchodzacej @, ktora mam dostac w poniedzialek....
Brak mi juz sil, i tak z miesiaca na miesiac, wszystko super ale nie moge zaskoczyc!!!
Masakra, jak tak dalej pojdzie to przepisze sie do 2013.... najgorsze jest to, ze trace juz nadzieje, ze moze nie jest mi pisane miec wiecej dzieci.... A ja tak bardzo lubie byc mama, spelniam sie w tej roli a moje pociechy juz coraz mniej mnie potrzebuja (14 i 10 lat) i tak czuje sie gotowa na przyjecie nowego szczescia i oboje tak bardzo chcemy....
A oglada sie telewizje jak dziewczyny wpadaja na imprezach czy w innych okolicznosciach, jak nie chca miec dzieci, albo jak tartuja malenstwa....
swiat jest niesprawiedliwy, tylko dlaczego....?
Przepraszam, za moje dzisiajsze wywody, ale nie mam z kim pogadac i musze sie rozpisac tutaj.....

Martolinka ja też mam Jungle, chyba najładniejszy z dostępnych.

Pati przytulam mocno :* na pewno będziesz jeszcze mamą! musisz w to wierzyć!
Długo już się staracie? może warto iść do gina i zrobić badania, czy wszystko ok.

Zdrówka dla synka i powodzenia na konkursie recytatorskim.

Dziekuje Kaama :*
Staramy sie juz 5 miesiecy, bylam ostatnio u gina, wszystko jest dobrze, jestem gotowa na przyjecie fasolki, bardzo plodnie wygladalam ;) tym razem robilismy wszystko wedlug zalecen, mierzenie temp, nogi do gory itp.... znowu nic...
musze ochlonac i przestac chyba tak chciec.....
Napisze jutro jak tam konkurs :)

Dziekuje Kaama :*
Staramy sie juz 5 miesiecy, bylam ostatnio u gina, wszystko jest dobrze, jestem gotowa na przyjecie fasolki, bardzo plodnie wygladalam ;) tym razem robilismy wszystko wedlug zalecen, mierzenie temp, nogi do gory itp.... znowu nic...
musze ochlonac i przestac chyba tak chciec.....
Napisze jutro jak tam konkurs :)

Dokładnie! czas na spontan :tak: i myślę że oboje będziecie szczęśliwsi nie musząc stosować się do "zaleceń lekarskich" w sypialni.

no wrocilam
fajnie bylo migdal mam jeszcze wiekszy niz mialam:-D:dry:

pati Ty sie tam nie stresuj i wyluzuj:tak:dzieci lubia przychodzic wtedy kiedy my o nich duzo nie myslimy:-D 5 miesiecy to nie dramat, a do 2013 nie masz sie co przepisywac. Mowie Ci:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry