reklama

Mamusie w 2012

Hejka, babeczki!:-) Ja tylko na chwilunię, dopiero tera was doczytałam, sporo naskrobałyście przez te 2 dni...:tak: Ja dziś zjadłam śniadanko, potem zrobiłam pranie, trochę posprzątałam, wydrukowałam dzieciakom sprawdziany, żeby już leżały przygotowane na piatek, no i zasiadłam na bb z kawusią i duuużym kawałkiem ciacha:-) ale zaraz muszę wychodzić, muszę jechać do szkoły, wyobraźcie sobie na 16-tą na jedną (!) lekcję!!! Paranoja jakoaś, mam tu tylko pół etatu, ale ta jedna lekcja w środę i to na tę godzinę to lekka przesada, nie uważacie? Eh, ja to mam przerąbany ten plan lekcji, już wam mówiłam, zawsze jak o nim myślę to :wściekła/y:
Ola, zuzkus- witajcie na naszym wąteczku!:-) Owocnego przytulanka! Piszcie często
Zuskus- podziwiam naprawdę, 3 dzeci i myślicie o następnym.. no no pozazdrościć!:tak: a ja bym chciała już chociaż jedno dziecko mieć...
Maron- to jak długi cykl masz?
Aga- ale pewnie odrobinę rozczarowania gdzieś tam było, co? Też tak miałam teraz, czułam się taka nabuzowana, domyślałam się, że to na @, ale gdzieś tam w głębi duszy liczyłam, że to może już fasola... No, ale dostałam jednak @, po 29 dniach, więc ok. Mam nadzieję, że wszystko wraca do normy po tabletach.
Lelek- jak tam miłoszek? Zdrowy już? A propos, był temat o cycach, jeśli mogę spytać: jaki masz rozmiar? Bo ja mam chyba ten sam "problem" co ty...
Wika, kama, lazurowe, livastrid, pati- hejka! Miłego dnia!:-)
Ok, muszę spadać do "roboty"- ale mi się nie chce, chyba rozumiecie dlaczego? Nikomu na moim miejscu by się nie chciało tam jechać. Później wpadnę. Pa!

reklama
Livastrid to teraz musisz upchnąć je trochę do kupy to może się zmniejszą :-D

:-D:-D moze cos grubego musze wsadzic to sie pomniejsza:-p

Isana, Ty masz fajnie:-p szczerze? tez kiedys mialam w piatki jedna godzine w szkole to mi sie dopiero jechac chcialo na 14:-D nie, no takie zycie poletatowca, musisz to przezyc, albo poszukac czegos innego biedaku nasz

livastrid dziekuje :)
tak musze sie zluzowac i cieszyc sie wiosna, a w sumie mam jeszcze szanse sie wyrobic w 2012 ;)))
Kaama a jakiej firmy wozek tak wychwalacie????

wika milego spacerku, uwielbiam takie sloneczne dni z dziecmi

Pati przytulam, ale pociesz sie ta mysla ze masz juz 2dzieci a niektore malzenstwa nawet jednego nie moga miec:-p wszystko ma swoj czas, kolejny bobas pewnie sam wie kiedy przyjsc na swiat:-)

Witaj Ola! Napisz cos wicej o sobie, jak dlugo sie starcie, czy to pierwsze itd

Isana nie obijaj sie tak z tym pisaniem u nas;-) No a plan lekcji masz nie do pozazdroszczenia!:no:
Miłoszek jeszcze smarka i troche kaszle, ale najgorszy jest jego wisielczy humor, ryczy bez przerwy:-(
A jesli chodzi o cycki to mam 80B;-)
ale mni dzis naciecie boli:wściekła/y:

mi tez mala steka, ale teraz nie moge jej polozyc, bo bede miec walke w nocy:baffled::dry:

moze zmiana pogody idzie, dlatego Cie boli? mnie zawsze wszystkie ciecia przez pogode dokuczaja

Isana, tez tak kiedys mialam, jak pracowalam w dwoch szkolach, ze do jednej lecialam na jedna godzine:tak: Wiem wiec, jakie to wkurzajace:angry:
Pati, przestan sie przejmowac, czym bardziej sie chce, tym bardziej nie wychodzi... Tak to bywa, a los bywa przewrotny. Dziecko przyjdzie wowczas, jak sie najmniej bedziesz tego spodziewac:tak:
Ola, helou:tak::-)
martolinka, wspolczuje choroby tescia:baffled: Mam nadzieje, ze wkrotce bedzie lepiej:tak: Trzymam kciuki:tak:

Ja jutro znow ide do doca na badania. Cos slabo mi ta grypa przechodzi:baffled: I tak prawie od trzech tygodni:dry:

moze rosnie projektant bielizny, Lelek?:-D

cos dlugo Cie te chorobsko Aga trzyma:blink:powiedz lekarzowi, ze jest niedouczony i chcesz by Ci cos normalnego przepisal, bo chcesz wyzdrowiec

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry