reklama

Mamusie w 2012

reklama
Jestem laski :-)Ja jak zwykle pozno.
Co tam u Was? Witam nowa forumowiczke ;)
U mnie rzecz sie stala straszna dzis.
Mezus pojechal na miasto zrobic zakupy na obiadzik. Jak zwykle to on mial gotowac :tak: Zamowil taksowke na powrot do domu. W tym czasie kiedy rozmawial przez telefon taksowka przyjechala, a ze stala w korku to Borys w biegu wsiadl do niej. Jak byl juz kolo domu to sie skapowal, ze zapomnial zakupow z chodnika wziac :szok: No i jedlismy pizze :sorry2:
Ale w efekcie smiac mi sie chcialo :-D

livastrid a ja czekam az gizmo zasnie na dobre bo co probuje wyjsc z pokoju bom glodna okropnie to ten juz otwiera oczy:szok:
ale ciesze sie ze dzien dobiega konca i ze uz nie bede musiala sluchac jekolenia:)

lazurowe..!!! Tyle Ci powiem.. ha ha ha! Ale gapcius z Twojego meza:-D:-D

Isana, fasolina na pewno bedzie, ona po prostu daje Wam mozliwosc nacieszenia sie nowym mieszkaniem:-)

ja mala tak wymeczylam (i vice versa), ze nawet nie protestowala jak z pokoju wyszlam

ja tez glodna, czekam az ten pajac przyjedzie, bo ja glupia sie go posluchalam, ze on chleb kupi a teraz glodna siedze:wściekła/y:

Isana faktycznie masz przerąbany ten plan :no: I proszę mi się sekisć na potęgę! :-D przecież musisz worek z prezentami otworzyć!

Pati mówimy o X-Landerze x-go.

Livastrid tylko z tą grubością nie przesadzaj, bo jeszcze wlezą tam gdzie nie trzeba :-D

Lelek widać że Miłoszkowi podoba się za fajerą :tak:

Moja zołza nie chce się dziś za bardzo spać położyć.... a ja mam już serdecznie dość dzisiejszego dnia :dry:

Cześć Dziewczyny!
Po takiej nieobecności jaka sobie zafundowałam to nawet nie łudzę się, że zdołam nadrobic wszystko co napisałyście ;-) Ale widzę ta ilość stron więc wiem że sie działooooo :-D I domyslam się, ze grzecznie to nie było :cool2: W sumie kilka losowo wybranych stron przeczytałam i widzę, ze ani trochę się tu nie zmieniło - jedno tylko pytanie, bo nie wyłapałam nic na temat: spodziewa się juz któraś Bobasa? :-D

Przy okazji witam tez wszystkie nowe Staraczki! :-)

Tak w ogóle to wrócilismy z urlopu z 4 dniowym opóźnieniem bo dostałam takiej sraczki, że bałam sie byc uziemiona w samochodzie te 2-3 godziny ;-) I Chłopaki oddawały się urokom Zakopanego, a ja kursowałam między salonem a toaletą :-p No a mimo tego jak się zważyłam to mam 4 kilo na plusie (kolejne!) - teraz to juz nadwaga pełna parą, tak to niestety bywa jak je sie tak pysznie jak przez te 2 tygodnie :-D

ha ha.. pamietam jak wynajmowalismy kawalerke w Koninie i nieraz pozno wracalam z pracy a w domu ani chleba ani nic coby na szybko zjesc, sklep 3 kroki dalej ale lenistwo mi nie pozwalalo isc i do rana glodowalam, dopiero w drodze do pracy napadalam na sklep:-D

dobra, ja najedzona w miare, wykapana i leze.

phoenix wlasnie dzis caly dzien mi po glowie chodzilas i myslalam gdzie sie podziewasz bo wydawalo mi ise ze powinnas juz wrocic z urlopu;-)
a tu masz, sraczka Cie zatryzmala:-D
przynajmniej chlopaki skorzystali:-D

Ostatnia edycja:
livastrid moj wczoraj wyszedl wieczorem na chwile i mial kupic chleb. Dzwonilam przed 22:00 do niego i mowie, zeby jeszcze w Realu kupil, a on ze nie zdazy to mowie niech na stacji benzynowej kupi (mamy tostowy). W efekcie wrocil bez chleba, bo zapomnial :dry: No i jak ja mam go gdzies po cos wyslac? Zaaaaal z tymi chlopami.

Ostatnia edycja:
reklama
tak jem ten styropian znaczy te chlebki co niby odchudzajace sa, co za chrupiace paskudstwo:dry:

phoenix nasza zguba zakopianska powrocila:-D z tego co mnie wiadomo zadna bobasa nie ma, no chyba, ze sie cwaniaczy ktoras i scieme wali

kaamaa, sobie raczej pomyslalam o szczekoscisku:-D, przeszlo mi samo:tak: toc to Ci mala dzisiaj bobu dala:szok:

tak, wlasnie lazurowe nigdy nic w 100 procentach po naszej mysli nie zrobia:dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry