reklama

Mamusie w 2012

Ja jednym okiem oglądam film na polsacie, a drugim czytam co naskrobiecie.:-) Jutro mam na rano, zawsze mam stresa dzień wcześniej wieczorem, tak nie cierpię wstawać o 6, brr!!:wściekła/y: Kto to wymyślił, żeby zaczynać pracę tak wcześnie? Jakby nie można było chociaż od 9-tej. Phi...

reklama
hi hi Isana ja jak kiedys pracowalam na kabelkach to mialam do pracy na 6 a wstawalam o 5, zawsze wtedy codzinnie myslalam o samobijstwie:):) ale tylko podczas wstawania:)

Isana jak Ci się dzidziuś urodzi to będziesz się modliła żeby do 6 pospać :-D

No nareszcie zasnęła..

M też już śpi i ja chyba zaraz spadam spać bo zeszłej nocy 6h tylko spałam.

dokładnie, ja wstaję bardzo często o 5.30!!!!!!! Np. dzisiaj zaczęłam dzień z kurami....

Phoenix welcome :)))

Isana a w jakiej Ty szkole pracujesz?? Gim?? Czy szkoła średnia?

Ostatnia edycja:
taaa... i tlumacze sto razy trolom zeby nie wysylac listow do Konina bo tesciowa pozniej musi odsylac mi to nie rozumia!

Poluje na jakis fajny film, mam tylko 2 programy, polsat jest ale strasznie sniezy:-(

Wika- pracuję w sp, a czemu pytasz?:-)
Lelek- jak to masz tylko 2 kanały? Jaką masz telewizję? My wcześniej mieliśmy też bardzo mało kanałów, nie było czasem w ogóle co oglądać, a teraz jak się przeprowadziiśmy to kupiliśmy sobie cyfrowy polsat i jestem lekko oszołomiona ilością kanałów i jakości tej telewizji:szok::tak::-)

Isana- nawet nie pomyślałam o SP. System zmianowy w podstawówce:szok::szok:

My mamy teraz telewizję N i też jestem zadowolona. Tylko Polsatu nie mamy, ale ja i tak nie oglądałam tego kanału więc nie nie mam czego załować

reklama
Tyle tematow poruszylyscie, ze nie pamietam, co mialam napisac:-p
Aaaa... o porannym wstawaniu bylo:tak: U mnie tez nie najlepiej, wstajemy czasami o 4 rano, bo glutek chce sie bawic:baffled:
Ja laze do pracy na 9, wiec jakos sie wyrabiam:tak:
Lazurowe, zamotalo tego Twojego mazulka:-D W sumie dobra pizza rowniez nie jest zla:-D

A moj najmlodszy tez dzisiaj wstawal ze 20 razy z lozeczka:wściekła/y: Chyba sprawdzal moja cierpliwosc:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry