reklama

Mamusie w 2012

My też mamy N-kę i bardzo sobie chwalę :tak: Tylko brakuje mi tylko programu lokalnego, jest tylko TVP Warszawa :dry:

Przez jakiś czas mieliśmy tylko 5 programów ( na zwykłej siatce) i zawsze było co oglądać, a teraz tylko z M po kanałach latamy.

reklama
A ja mam tylko niemiecka telewizje. Ale jakas cyfrowa chyba jest, bo sporo kanalow mam :tak:
A co do wstawania to ja o 10:00 wstaje :tak: Chociaz ostatnio moj piesio budzi mnie o 9:00 bo chce siku isc na dwor, wiec naciagam dresy na tylek i ide z nim i kawa w rece do parku obok :tak::-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale pędzicie:)

Nie wiem teraz ktora z Was pytała ale odpowiadam ,że staranka zaczynamy w maju:-) i mam nadzieję,że szybciej się uda:-) chociaż wątpie bo mam bardzo nieregularne @ i lekko polistyczne jajniki:-(
Z Bartka (syna) to już kawał chłopa i tak sobie wymarzyłam różnicę wieku 4 lata zobaczymy co tego będzie:-)

Co do telewizji ja mam Vectrę i nie narzekam:-)

Widzę dziewczyny kupują nowe x-landerki x-go macie wersje z gondolą??? jak się jezdzi??? kumpela chce taki kupić do maluszka i nigdzie znalezc nie umii żeby wypróbować.

witaj ola :-) u mnie tez jest podejrzenie policystycznych jajnikow :-( ale damy rade :-)
martolinka przykro mi, trzymam kciuki, aby wszytko bylo ok
ktos pytal ilu dniowy mam cykl, zwykle mialam 32-33 dniowe, ostatni 51 dniowy, a ten bedzie pewnie 35 dniowy, liczac dwa tygodnie po owulce, zobaczymy :-)
Lelek napisze na tajnym o umowie:-)

Laski, ja po dzisiejszym dniu padam na pysk. Ide sie sprysznicowac na szybko i do lozia przytulic sie do mezulka. Dzisiaj nie oddam mu sie, bo zbyt zmeczona jestem :tak: Spijcie dobrze mamuski i ucalujecie dzieci od e-ciotki ;-) BAJ :*

lazurowe_wybrzeze - o, Ciebie nie kojarzę - jednak trochę mnie nie było :-D A wiedziałam, że marzec-kwiecień i pojawi sie cała masa nowych staraczek na 2012 ;-) Tak więc witam :-) No i swoją drogą zobaczyłam świeczuszkę u Ciebie w stopce - strasznie mi przykro :-(

maron - policystyczne jajniki są be, ALE mam 2 koleżanki z tym paskudztwem i w sumie obie dzieciate, więc głowa do góry ;-) Z resztą, piszesz, ze póki co to tylko odejrzenie więc jest git :-D

O, ola_85 - Ciebie też nie kojarzę, więc witam no i oczywiście powodzenia w starankach zyczę :-)

Lelek - witam w klubie tych z małą ilością programów w TV - ja poza ściaganiem wszystkich rozlicznych amerykańskich seriali które oglądam, ostatnio zadomowiłam się na vod i tam nadrabiam "kulturalne" zaległości ;-)

wika8 - i ja witam po długiej nieobecności ;-) No a wczesnego wstawania nie zazdroszczę - nienawidze tego!

livastrid - no Kochana, dzięki za zaktualizowanie moich ciążowo-forumowych wiadomości! :-D Od czegoś trzeba zacząc ponowne wdrażanie się ;-) A te chrupkie odchudzające chlebki - sama mam zamiar sie na to g*** przerzucić, bo brzuch mam juz większy niż miałam będąc gdzies tak w 5 miesiącu ciąży! Ohyda!

Gadacie i gadacie o tych telewizjach, a ja zielona w tym temacie, bo z telewizora praktycznie nie korzystam.. No mamy jakies 4 moze 5 programów, ale nic mnie tak nie wkurza jak telewizor! Już z M ustalilismy, że jak sie przeprowadzimy to telewizor idzie do kosza bo nam nie potrzebny ;-)
No a co do porannego wstawania - zawsze, ale to zawsze, o której bym nie wstała rano jestem jak zombie :-p A że nie lubię kawy to ten stan trwa trochę ;-)

Dziewczyny, jak którąs pominęłam to przepraszam - umysł nie wrócił jeszcze na wyżyny pojmowania (tia, zabrzmiało jakby kiedykolwiej je osiagnął ;-)), poza tym pora juz nie ta.. Dobranoc! :-D

czesc babole

pierwsza?:-p:eek:

u mnie dzien rozpoczal sie lipnie, bo gizmo mnie przed 7 zaczelo maltretowac:dry: zwykle zaczyna mnie meczyc po 8 a dzisiaj tak szybko, mala zmija:-p musze chyba zaluzje albo jakies rolety zamontowac, bo slonce w sypialni od samego rana daje

i w ogole na sama noc walnelam sobie ciezkie zapiekanki, slonecznik, jajo w majonezie i wafelki a dzis naprawde podle sie czuje:sorry::dry: by nie pisac, ze mam ochote cos zrobic napisze, ze podle, jestem sponiewierana:no:

ja dlugo nie mialam tv, bo w sumie nie ogladam, mam tone filmow i internet :tak: ale w koncu zamowilismy, bo czasem cos innego normalnie poogladac tez fajnie, poza tym kiedys mala bajki bedzie ogladac, ja z racji miejsca zamieszkania mam tv glownie po norwesku ale tez sa kanaly po angielsku, francusku, szwedzku, finsku, juz nie mowiac o tym, ze w filmach/programach dubbingu nie ma, wiec rozrzut w zasadzie ogolnoswiatowy i jeszcze Al jazerra ze znaczkami:-D

co do policystycznych jajnikow, niwjedna znalam co zaszla, roznie to bylo po jakim czasie i z jak duzym nakladem, ale ta diagnoza to nie dramat;-);-)

phoenix spoko;-);-)

martolinko co u tescia?

Lelek, powodzenia w zalatwianiu

i mam ekstra fajne zajecie, bo sasiad na tydzien do kopenhagi jedzie i poprosil mnie o monitorowanie skrzynki na listy

chyba wypije mietowke

Ostatnia edycja:
Ola ja mam tylko spacerową, odradzam ten wózek z gondolą, nie ma amortyzatorów to jest wózek strichte turystyczny.
Bardziej polecałabym X-landera XA.

DLa mnie bez telewizora nie ma życia, to moje jedyne okno na świat ;-)

Cholercia jak nie żygaczka ro sraczka, dzisiaj od 5:30 latam do kibla, chyba całe kiszki mi sczyściło :dry:

kaamaa100 dzięki za odp. i zdrówka życzę

phoenix bom ja nowa :)

maron damy radę:-) sama jestem przykładem ,że można mieć dzieci przy polistycznych jajnikach:-)

Dołaczam do klubu niewyspanych,pobudka punkt 6;30:crazy: małemu się zachciało kakao.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry