reklama

Mamusie w 2012

Witajcie,
u nas dziś wiatr głowę urywa!!! trzeba ją mocno trzymać!!!

Widzę dziewczyny kupują nowe x-landerki x-go macie wersje z gondolą??? jak się jezdzi??? kumpela chce taki kupić do maluszka i nigdzie znalezc nie umii żeby wypróbować.

tak jak pisała Kama xgo jako wozek parasolka super , ale gondoli bym do niego nie zamontowała. Xa sprawdzi sie swietnie jako gondola i spacerówka dla mniejszej dzidzi

martolinko co u tescia?
Bylismy wczoraj i wygladał niezle:tak: jutro ma miec przepychana jakas zyłe:tak:ale bedzie ok. Dzięki!!

Laski mam troche pracy w domu wiec miłego dnia!!!

reklama
...już przemeblowane,obiad zjedzony,poczytałam z dzieckiem książkę a teraz zmykam przygotować się do pracy.

Aga w takim razie muszę przebadać wątrobę :tak::-)
lazurowe-dziękuje już po wszystkim ;-)
livastrid na szczęście wszystko już zrobiłam :tak:

dobra uciekam,miłego dnia!
...ale u mnie gorąco +16 :-D:-D

Martolinka super że z teściem już lepiej, będzie dobrze!

U mnie też wiatr okropny siedzimy w domu...

Livastrid jak tam? u mnie na razie kurek się zakręcił :-D

A gdziesz to nasz Lelek się podziewa?

kaamaa, na szczescie obylo sie bez pawii, juz mi dobrze, swieze powietrze zniwelowalo wszystko od a do z, Lelcia papiery zalatwia z ubezpieczeniem chyba

martolinka a no widzisz, wszystko fajniutko sie uklada:tak:widze, ze nastroj lepszy

lazurowe, nom lakomczuch ze mnie, ale to przez to, ze tyle na ten chleb czekalam:-D tak, co to bedzie jak on zapomni zakupow:-D:-D:-D

Aga, wylezysz grype, i bedziesz miec z nia spokoj na pare lat:-)

Agnieszka juz chyb do pracy pomknela;-)

ja po spacerze upal prawie ze letni, dziecko zadowolone i mama tez:-D musze miesidlo wyjac z zamrazarki, bym na szybkiego obiadu nie krecila:-D

Pewnie już zapomniałyście o mnie , ale Ja o Was pamiętam:tak::tak::tak:

Trochę mi zajęło czasu nadrobienia Was, ale wesoło widzę było:-D
Ja ostatnio nie mam sił na nic, w poniedziałek to o 22 poszłam spać!!!!
O TV była mowa widziałam, Ja mam cyfra+ , i oglądam dosłownie kilka kanałów a wybór mam coś ok 500 , ale kto to wszystko obejrzy?:-):-)
livastrid - a mam nie uczyła że na noc się dużo nie je ?:-D

To mogę się dołączyć do Ciebie jako nie wyuczona? Bo Ja też wieczorami wtryniam różne smakołyki:-p:-p
Nie no skąd Ja i olewam? Chyba prędzej mnie wypędzicie :tak::tak: Ja przyrosłam do tego wątku, a widziałam że na 2013 niektóre zaglądają!!!!:szok:

nie mam zwyczaju sie obzerac a juz na pewno nie na noc, ale wczoraj akurat glodna bylam:-D

jest 2013, no ale ja nie zamierzam z tego watku korzystac, mam nadzieje, ze moj organizm nie zrobi mi psikusa

reklama
Jako ciekawostka na rok 2011
"W tym roku mamy zamiar doświadczyć czterech intrygujących dat:
1.1.11; 1.11.11; 11.1.11; 11.11.11 i to jeszcze nie wszystko...

Weź ostatnie dwie cyfry roku, w którym urodziles się, dodaj Twój wiek w tym roku i wynik będzie wynosił 111 dla każdego!!!
>
Na przykład: Garry urodził się w 1957 r., w tym roku skończy 54 lata: Zatem 57+54=111.
Olga urodziła się w 1974, w tym roku skończy 37 lat: 74+37.= 111

Jak Ci się to podoba? Zgodnie z chińskim Feng-shui - to jest rok pieniędzy. W tym roku czeka nas znamienny miesiąc październik. Będzie w nim 5 niedziel, 5 poniedziałków i 5 sobót. Takie coś ma miejsce raz na 823 lata."

Zniknę na chwilę ( tym razem krótsza chwila niż ostatnio :)) bo goście się zapowiedzieli u mnie w pracy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry