Lelek
Mama na obcasach
Jestem, jestem!
Zagladnelam tu rano ale wyjec tak dawal mi beczeniem po uszach ze nie moglam sie skupic na pisaniu;-)
aga dobrze ze wyniki ok, a odpoczniesz sobie jak masz wolne do konca tygodnia:-)
livastrid, livastrid, oj, oj nieladnie, tak sie napchac an noc
no ale super ze swieze powietrze wychlastalo Cie po buzi i przyprowadzilo do zycia

anastazja ja tez nie zapomnialam o Tobie
a z tymi cyframi to dobre
co tam jeszcze mialam napisac...
a. o tv- szczerze to ja jej nie ogladam praktycznie wogole, jedynie w weekend cos z mezem ale to tez rzadko, wiec te 2 programy wystarcza nie bedziemy kupowac tu do taty zadnej anteny bo nie ma potrzeby
lazurowe juz tak sie nie boj o te zakupy
no i wiecej nie pamietam co komu odpisac.
A ja latalam po urzedach i g... zalatwilam!
nie chce mi sie nawet o tym pisac, wszyscy kreca, wszyscy wymagaja a mnie ganiaja.
Pol dnia spedzilam w miescie i obiad mialam na szybko- nalesniki z serem zapiekane.
Zagladnelam tu rano ale wyjec tak dawal mi beczeniem po uszach ze nie moglam sie skupic na pisaniu;-)
aga dobrze ze wyniki ok, a odpoczniesz sobie jak masz wolne do konca tygodnia:-)
livastrid, livastrid, oj, oj nieladnie, tak sie napchac an noc

no ale super ze swieze powietrze wychlastalo Cie po buzi i przyprowadzilo do zycia

anastazja ja tez nie zapomnialam o Tobie

a z tymi cyframi to dobre
co tam jeszcze mialam napisac...
a. o tv- szczerze to ja jej nie ogladam praktycznie wogole, jedynie w weekend cos z mezem ale to tez rzadko, wiec te 2 programy wystarcza nie bedziemy kupowac tu do taty zadnej anteny bo nie ma potrzeby
lazurowe juz tak sie nie boj o te zakupy

no i wiecej nie pamietam co komu odpisac.
A ja latalam po urzedach i g... zalatwilam!
nie chce mi sie nawet o tym pisac, wszyscy kreca, wszyscy wymagaja a mnie ganiaja.Pol dnia spedzilam w miescie i obiad mialam na szybko- nalesniki z serem zapiekane.
tego wlasnie nie znosze
kolejne dzieci, bynajmniej mi, chce sie robic przy takiej pogodzie
Ok, idę doczytać co naskrobałyście od wczoraj w nocy.