reklama

Mamusie w 2012

Jestem, jestem!

Zagladnelam tu rano ale wyjec tak dawal mi beczeniem po uszach ze nie moglam sie skupic na pisaniu;-)

aga dobrze ze wyniki ok, a odpoczniesz sobie jak masz wolne do konca tygodnia:-)

livastrid, livastrid, oj, oj nieladnie, tak sie napchac an noc:-D:-Dno ale super ze swieze powietrze wychlastalo Cie po buzi i przyprowadzilo do zycia:-D:-D

anastazja ja tez nie zapomnialam o Tobie:-p
a z tymi cyframi to dobre:)

co tam jeszcze mialam napisac...

a. o tv- szczerze to ja jej nie ogladam praktycznie wogole, jedynie w weekend cos z mezem ale to tez rzadko, wiec te 2 programy wystarcza nie bedziemy kupowac tu do taty zadnej anteny bo nie ma potrzeby

lazurowe juz tak sie nie boj o te zakupy:-D

no i wiecej nie pamietam co komu odpisac.

A ja latalam po urzedach i g... zalatwilam!:wściekła/y:nie chce mi sie nawet o tym pisac, wszyscy kreca, wszyscy wymagaja a mnie ganiaja.
Pol dnia spedzilam w miescie i obiad mialam na szybko- nalesniki z serem zapiekane.

reklama
no wlasnie kupe zalatwic mozna co najwyzej :no: tego wlasnie nie znosze

gdybym probowala zajsc szybciej w ciaze to wlasnie termin wypadalby kolo 11.11

ta mi tupelzaczo-raczkuje i sie drze:-p

Wiecie co, bylam spacerkiem po zakupy i wracac mi sie nie chcialo:-D Slonce, cieplutko, super:tak: Dotlenilam sie, to teraz moze bedzie lepiej:tak::-p
Lazurowe, dla mnie odpoczynek to jest raczej w pracy:-D Zobaczysz, jak bedziesz miala dzieci, jak odpoczniesz:-D:tak:
Martolinko, swietnie, ze z tesciem lepiej:-)
anastazjo, witaj:tak::-)
Lelek, nie wkurzaj sie, tylko wyluzuj:tak: Latanie po urzedach wymaga cierpliwosci i stalowych nerwow:-D:tak:

Zobaczysz, jak bedziesz miala dzieci, jak odpoczniesz:-D:tak:
no, kurcze znakomicie sie przy dzieciach odpoczywa:-D:-D bez kitu odpoczywam dopiero wtedy kiedy mala poloze spac:-D:-p

tez Aga wracac mi sie nie chcialo, tak milutko i wiosennie/prawie ze letnio cudownie:rolleyes: kolejne dzieci, bynajmniej mi, chce sie robic przy takiej pogodzie:laugh2:

Hejka, melduję się posłusznie:-) A ja już po pracy, na szczęście dzisiaj miałam na rano- to najlepszy dzień w tyg z tego powodu, inne są do bani (dot. szkoły)- a teraz siedzę sobie znowu z kawusią i dużym kawałkiem sernika po włosku, tzn. z polewą czekoladową i orzechami włoskimi na wierzchu- pychota!:tak: pewnie niektórym narobiłam apetytu, ale co tam...:-):-p:sorry: Ok, idę doczytać co naskrobałyście od wczoraj w nocy.

My wrocilismy ze spaceru i maly pada w lozeczku wiec bede miala bloga cisze:-D

kaamaa i jak Julia? Bo Miloszkowi po 2 dniach stosowania Euphorbium katar niemalze znikl:tak:

lazurowe, a pewnie łykaj z mezulem swieze powietrze;-) moze jaki numerek na lawce w parku zaliczycie:-D

livastrid ja moge szczerze powiedziec ze jako tako nie jestem zmeczona Miloszem, sa dni kiedy jest ciezko ale zazwyczaj narzekam jak rano mi nie daje pospac albo po poludniu do wieczora sie drze, a tak to ogarniam go zazwyczaj;-)

He he a dzis poczulam sie piekna:-D moze to i glupio zabrzmi ale dawno zaden facet tak na mnie nie spojrzal jak dzis pewien nawet przystojny element;-):-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry