reklama

Mamusie w 2012

Jestem, jak kolega poszedł to klient się trafił no a później już do domu trza było jechać, w domu kolacja a teraz Wy moje kochane :-D
Ja też mam/miałam dziwna @ i teraz też dziwnie się czuję, zastanawiam czy nie jakaś torbiel czy cuś takiego, bo mam wrażenie jakbym kamienie miała na dole brzucha, ale żeby nie było koopy dobrze wychodzą :-D:-D:-D

reklama
Właśnie też zauważyłam że każda ( prawie ) się skarży na @, nie ma co się dziwić, wy macie +15 i więcej , słońce trele bajery, a u mnie taki wiatr że jak taki jeden widok mnie zobaczył rano, jak do pracy szłam,to stwierdził że się nie uczesałam:) a w niedziele coś przebąkiwali że nawet śnieg może trochę nas zaskoczyć , brrrrr

u kogo +15?? :szok::-)
u mnie ladnie ale zimno, a ten wiatr brrrrrrrr.... ja juz mam w aucie zmienione opony na letnie a w weekend deszcz ze sniegiem zapowiadaja :szok: upsssss

chętnie bym też wyjechała poza granice , tam gdzie ciepło:)
Ja pod kołdrę się położyłam bo mi nogi zmarzły, także jakby przestała się odzywać to znaczy że zasnęłam :)

To prawda, ze +22 bylo i krotki rekawek. Grzalo dzis ostro :tak: Nie jestem az tak daleko, bo tylko w Niemczech ;-)

maron uwielbiam egzotyczne miejsca typu Malediwy, Thaiti, Cypr itp. Nawet ostatnio mi sie snilo ze

bylam w samolocie lecacym na Malediwy i wyobrazcie sobie ze na plazy bylo ladowanie :-D:-D A

woda lazurowy kolorek miala... Boszzzzz... Jak ja chce na Malediwy leciec!!!!! Ktora sponsoruje? :-D

pytam bo kocham lazurowew wybrzeze :-) zwiedzialam juz troszke ale tam podoba mi sie najbardziej:-)
a malediwy eehhhh marzenie, moze kiedys ;-)
aaamyslalam, ze w jakims bardziej egzotycznym kraju jestes heh :-D

reklama
To prawda, ze +22 bylo i krotki rekawek. Grzalo dzis ostro :tak: Nie jestem az tak daleko, bo tylko w Niemczech ;-)

maron uwielbiam egzotyczne miejsca typu Malediwy, Thaiti, Cypr itp. Nawet ostatnio mi sie snilo ze

bylam w samolocie lecacym na Malediwy i wyobrazcie sobie ze na plazy bylo ladowanie :-D:-D A

woda lazurowy kolorek miala... Boszzzzz... Jak ja chce na Malediwy leciec!!!!! Ktora sponsoruje? :-D

Ja co najwyżej mogę sprzedać :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry