reklama

Mamusie w 2012

anastazja to w biurze turystycznym pracujesz? :-) To sie zgralysmy, bo ja tez pod koldra jestem z powodu zmarznietych stop :-D
maron mieszkac to chyba bym nie mogla zbyt dlugo w egzotycznym miejscu. Balabym sie jakiegos kataklizmu. Brrrr... ale wakacje 2-tygodniowe to mi sie marza :tak:

reklama
tak, lazurowe, pracuje w biurze podróży:-) ale jak to się mówi szewc bez butów , sama na wakacje pewnie dopiero w przyszłym roku , moooooże pojadę:tak::tak:
a Ja bym mogła gdzieś zamieszkać w ciepłym kraju,moi znajomi na Maltę np. się wynieśli, i sobie chwalą :-)

anastazja to zazdroszcze Ci. Ja skonczylam ekonomie, ale zaczelam studia na kierunku TURYSTYKA (z pasji), niestety nie ukonczylam ich, bo polecialam do Anglii. Ale zawsze chcialam zrobic sobie kurs na stewardesse :tak: Jakos mnie to kreci :-)
Lelek czekamy na Ciebie babo jago :-D

anastazja to zazdroszcze Ci. Ja skonczylam ekonomie, ale zaczelam studia na kierunku TURYSTYKA (z pasji), niestety nie ukonczylam ich, bo polecialam do Anglii. Ale zawsze chcialam zrobic sobie kurs na stewardesse :tak: Jakos mnie to kreci :-)

ja skończyłam turystykę i w sumie na tym się skończyło, bo wszędzie potrzebują doświadczenie a nie dyplom, przez całe studia pracowałam jako opiekunka , bo dobrze płacili :) a później trafiałam na takich pracodawców że szkoda gadać, w sierpniu zwolniłam się bo nie wytrzymałam psychicznie, już zaczęłam brać nawet leki uspokajające, i postanowiłam swoje, małe założyć:) a teraz mam plan pójść na studia doktoranckie :)
A wiecie że w Egipcie za ok 50 tys.zł można kupić 40m2 mieszkanie ?!

anastazja ale to jakas lepianka czy szałas?:-D:-D

ja to bym mogla mieszkac w cieplych krajach bo zmarzluch ze mnie straszny;-)

ja zrobilam technikum ekonomiczne a pozniej studium fizykoterapii i jak dotad pracowalam w obu zawodach a nawet wiecej:-D:-D

anastazja a ja od poltora roku jestem kelnerka. W sumie to sie nie napracuje, bo tylko przyjmuje zamowienia i podaje. No i czasem fajne napiwki zgarniam ;-) Ale juz chce zmienic styl zycia i czekam jak tylko zafasolkujemy to sruuu do Anglii. A tam Moj tylko bedzie pracowal, a ja bede lezala brzuchem do gory :-D Taki mam plan, a co :-D Ale w Anglii jest bosko. Jak kobieta jest w ciazy to dostaje kase co tydzien regularnie, a jak urodzi to tez, ale wieksza. Borysa siostra mieszka w Londynie, ma 2 dzieci i mowi, ze z samych socjalnych pieniedzy starcza im na wszystko (czynsz, ubrania, wyzywienie itp.), a to co jej maz zarobi odkladaja, bo kupuja akurat apartament w Bulgarii. To sobie wyobrazcie jak dobrze musza miec mamuski w Anglii :tak::-)

reklama
Oooo mi też się marzą ciepłe kraje :-) ale żeby za gorąco też nie było.

A co do zawodu to mi się marzy położnictwo, ale medycyna to już nie :-D:-p

to idź na położnictwo, poczekam trochę i przyjdę do ciebie :)

lelek
podobno normalne mieszkania, też słyszałam że w Egipcie robią coś takiego że sprzedają pokój/apartament np. w hotelu i normalnie zarabiasz na tej nieruchomości, płacisz tylko tam jakieś czynsze itd. a jak chcesz przyjechać to mówisz że w tym terminie proszę pokój nie wynajmować, tylko nie wiem gdzie to się dokładnie załatwia , może za parę lat się zainteresuję jak będę miała tyle finansów :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry