• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie w 2012

Wszędzie dorzucają jesli dochód nie przekracza 500ileś zł na osobę.

A co do socjalu polskiego to ja się nie wypowiadam :wściekła/y:

Livatrsid nawet nie mów jak to jest u Was, do N to tylko jeździć i dzieci robić a o reszte król zadba, fajna sprawa.

reklama
u mnie w gminach gdzie nikt mieszkac nie chce daja ekstra wyprawke, wozek, meble pieluchy na caly rok i ekstra kase, gratis przedszkole he bez efektow:-p ciekawe czemu:-D

e
kaamaa az tak dobrze nie jest, ale ja nie narzekac, albo inaczej ja nie odczuwam finansowo, ze mam dziecko

Ostatnia edycja:
W Krakowie nie trzeba być biedakiem :) od prezydenta taki prezent jest dla kobiet zameldowanych na terenie Krakowa, jak jest mniej niż 500 zł/os to też coś tam dają , ale ja na szczęście na to się nie załapię :)
lazurowe- Ja zrozumiałam :) że jakbyś miała męża polaka to byś za grosze w PL pracowała, a że masz ładny widok to za granicą większą kasę trzepiesz :)

reklama
anastazja mnie akurat tak sie przytrafilo, ze nie mam Polaka. Ale gdybym miala to wczesniej czy pozniej bysmy na pewno do Polski wrocili, bo raczej on by na stale nie chcial za granica mieszkac. No i rodzina do tego. Ale moja na przyklad sie mna zbytnio nie interesuje, wiec im to wszystko jedno co ze mna sie dzieje... :-( Borys ma 2 domy w Bulgarii i do tego tez dzialke, za miesiac moze kupimy w Polsce dzialke, bo znajomy znajomego nam polecil za ladne pieniadze. Wiadomo, ze nie musielibysmy domu w 1 rok pobudowac. Ale przydac sie moze. Moze dzieci by chcialy w Polsce zamieszkac :-) Wiecie, jakos sie od naszego kraju odzwyczailam. To przykre, ale jak sie wie, ze tam nikt nie czeka to wiadomo, ze po co tam jezdzic. Czasem po jakies dokumenty czy cos zalatwic to jade. A jak nikt nie czeka to lepiej sobie na Malediwy jechac i cieszyc sie widokami i lazurowa woda :)

Lelek spij dobrze. Kolorowych snow ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry