Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wiecie, jakos sie od naszego kraju odzwyczailam. To przykre, ale jak sie wie, ze tam nikt nie czeka to wiadomo, ze po co tam jezdzic. Czasem po jakies dokumenty czy cos zalatwic to jade. A jak nikt nie czeka to lepiej sobie na Malediwy jechac i cieszyc sie widokami i lazurowa woda![]()
i widziec tych ludzi
a dzieci watpie by kiedykolwiek chcialy tam jechac, no moze by medycyne w krakowie studiowac, bo tu to takie trendy

Mnie odpowiada to jak mam teraz. 2 jezyki na codzien, ladny widok tez
A teraz tylko bobaska nam do szczescia brakuje. Czekam niecierpliwie, kiedy moj widok zapyli mnie podwojnie 
, jestem poza juz od 4
maz mam z polskim obywatelstwem, ale on tez jakos polski nie znosi, delikatnie to nazwawszy. Mieszkalam w sopocie, teraz mieszkam na wsi z wyboru, no ale co to za wies jak komunikacja miejska mam do centrum 25 minut. ta, jak sie jest za granica to paroma jezykami sie wlada
podwojnie zapyli? szalona
o bobasa sie nie martw, pojawi sie na pewno;-)
Rob kochana wszystko jak tylko masz ochote ;-) Moj zaraz sie przywlecze. Byl na swoim serialu, ktory w czwartki tylko jest (2h). Aaaaaaa, zapomnialam wam napisac co on z tymi zakupami dzis odstawil za szopke
Wiec pojechal na te zakupy i mial kupic to co wczoraj zostawil na chodniku. Jakas bulgarska potrawe mial mi zrobic. Mowie mu, ze czekam, niech aby nie zapomni znow tobolkow z ulicy
On przyjezdza, a ja pytam gdzie ma torby. A on ze u kolegi w samochodzie, ale kolega za 2 godziny przyjedzie. Myslalam, ze nie wytrzymam, ale zaraz zaczelam sie smiac :-) A zakupy dojechaly. Borys za 10 minut bedzie i dopiero gotowac mu sie zachciewa. Obiadzik na miescie jedlismy, wiec obylo sie bez kanapek :-) Ja to mam juz z nim komedie :-)