reklama

Mamusie w 2012

reklama
dziewczyny jaja o tej porze? i to jeszcze nie te co trzeba!!!!:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:
lazurowe - dobrze że się odnalazłaś za granicą, Ja się jakoś znalazłam w PL , ale do swojego kraju mam sentyment , ale całe życie mam już tutaj. Obywatelstwa nie zmieniam bo w razie wojny bezpieczniej będzie na Syberii niż w Europie :-):-)
lelek - kolorowych snów

Wiecie, jakos sie od naszego kraju odzwyczailam. To przykre, ale jak sie wie, ze tam nikt nie czeka to wiadomo, ze po co tam jezdzic. Czasem po jakies dokumenty czy cos zalatwic to jade. A jak nikt nie czeka to lepiej sobie na Malediwy jechac i cieszyc sie widokami i lazurowa woda :)

nie no normalne, ja co prawda mam kochanych rodzicow i brata, ale starcza mi ich widok przez skype. te papiery co mi sie udaje to przez ambasade zalatwiam, bo tak mi sie chce jechac do plu i sprawy w urzedach zalatwiac:rolleyes2:i widziec tych ludzi:rolleyes2::rolleyes2: a dzieci watpie by kiedykolwiek chcialy tam jechac, no moze by medycyne w krakowie studiowac, bo tu to takie trendy

anastazja
, ja jem zawsze na twardo z majonezem wieczorem maron pol twarde wolisz?:-D:-p

Ale narobiłyście mi ochoty na te jaja , ale nie mogę , i tak mam trochę za dużo kochanego ciałka :)
ja to idę dziewczyny się wykąpać już, bo jakaś taka senna jestem :( i ten balon zamiast brzucha mnie normalnie denerwuje, nie wiem od czego mogę tak mieć:(

livastrid widze, ze Tobie tez sie spodobalo za granica. Ja w Polsce nie mieszkam od 2 lat, a z rodzicami od prawie 3 lat. Ale oni na wsi mieszkaja. To jest konkretne zadoopie, wszedzie kawal drogi :no: Mnie odpowiada to jak mam teraz. 2 jezyki na codzien, ladny widok tez :-D A teraz tylko bobaska nam do szczescia brakuje. Czekam niecierpliwie, kiedy moj widok zapyli mnie podwojnie :-D

a wiesz, lazurowe, bo ja chcialam wyjechac:-D, jestem poza juz od 4 :tak:maz mam z polskim obywatelstwem, ale on tez jakos polski nie znosi, delikatnie to nazwawszy. Mieszkalam w sopocie, teraz mieszkam na wsi z wyboru, no ale co to za wies jak komunikacja miejska mam do centrum 25 minut. ta, jak sie jest za granica to paroma jezykami sie wlada:-D podwojnie zapyli? szalona:-D o bobasa sie nie martw, pojawi sie na pewno;-)

chyba mam dzis owu, nie wiem, ostatnio jakos nie zastanawialam sie nad cyklem szczegolnie. i teraz nie wiem co dzis robic a raczej nie robic:-p

reklama
livastrid podwojnie, bo blizniaki mi obiecal :-D Rob kochana wszystko jak tylko masz ochote ;-) Moj zaraz sie przywlecze. Byl na swoim serialu, ktory w czwartki tylko jest (2h). Aaaaaaa, zapomnialam wam napisac co on z tymi zakupami dzis odstawil za szopke :-D Wiec pojechal na te zakupy i mial kupic to co wczoraj zostawil na chodniku. Jakas bulgarska potrawe mial mi zrobic. Mowie mu, ze czekam, niech aby nie zapomni znow tobolkow z ulicy :-D On przyjezdza, a ja pytam gdzie ma torby. A on ze u kolegi w samochodzie, ale kolega za 2 godziny przyjedzie. Myslalam, ze nie wytrzymam, ale zaraz zaczelam sie smiac :-) A zakupy dojechaly. Borys za 10 minut bedzie i dopiero gotowac mu sie zachciewa. Obiadzik na miescie jedlismy, wiec obylo sie bez kanapek :-) Ja to mam juz z nim komedie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry