reklama

Mamusie w 2012

lelek[/B] podobno normalne mieszkania, też słyszałam że w Egipcie robią coś takiego że sprzedają pokój/apartament np. w hotelu i normalnie zarabiasz na tej nieruchomości, płacisz tylko tam jakieś czynsze itd. a jak chcesz przyjechać to mówisz że w tym terminie proszę pokój nie wynajmować, tylko nie wiem gdzie to się dokładnie załatwia , może za parę lat się zainteresuję jak będę miała tyle finansów :)

ciekawe:tak:

jakos spac mi sie chce...
cos tam mezu pisal ze moze jutro na obiad zjedzie..
musze bobra przystrzyc:-p

reklama
jestem babole

nie bylo mnie bo zjadlam z mezem obiad, potem nam sie troche nudzilo a potem poszlismy do naszego wiejskiego sklepu. Po drodze poznalismy sasiada greko-polaka no i na gadulstwie czas zlecial:-D
naciagnelam meza na chipsy paczka batonika maliny i kwiatka i chyba niewyuczalnie znowu sie nazrem:-D:-D:-D:-D

kaamaa ja nawet kwasu dlugo nie balam, bo mam same skutki uboczne po nim a witaminy w tabletkach to dla mnie chemia. Mam walnieta watrobe i nie musze ekstra chemii pakowac w siebie;-)zwykle zamiast kwasu wcinam buraki, salete, jaja:-D podobnie ma sie rzecz z witaminami i mineralami, zreszta ekstra to ja tylko magnez biore

kurde tyle napisalam, ze juz zapomnialam co dalej
a u mnie bylo 16 na plusie, w sloncu 20, prawie bez wiatru

mam sie chwalic zawodami ukonczonymi?:-p te, co wiedza, to wiedza
marzyla mi sie zawsze kryminalistyka, psychologia penitencjarna, bycie dziennikarzem radiowym, administrator sieci komp i ginekologia:-p

a mnie @ nie swiruje balansuje w tym samym przedziale, na szczescie na nia nie narzekam

50 tys???? to z miejsca kupuje :-p
Ja zawsze marzylam o farmacji ( mam nadzieje, w niedlugim czasie rozpoczac ale juz nie studia, a technika farmacji lub pomoc dentystyczna), a koncze filologie polska, spec. edytorstwo i komunikacja medialna, obrona magisterskiej we wrzesniu :-)

Lelek ja nie mam w planach powrotu do Polski :-p W przyszlym miesiacu kupujemy dzialeczke. Moze cosik powstanie. Ale na stale do Polski na pewno nie wroce ;-)

Ostatnia edycja:
Fajnie jak rząd dba o dzieci i młode małżeństwa, bo w Polsce becikowe tysiąc złotych nawet na wyprawkę nie starczy, a w Krakowie drugiego tysiaka dorzucają wiedziałyście ?:)

reklama
Lelek ja pisalam. Ale Borys w Polsce nie chce mieszkac i ja tez. Wiesz, pracowalam w Warszawie okolo roku w biurze. Super praca, wyplata NO COMENT. A jak za granice wyjechalam to nie ukrywam, ze tutaj niczego sobie nie musze odmawiac. Takze nie chcialabym spasc z poziomu na ktorym jestem teraz. Nie wiem co bedzie np. za 20 lat. Domek w Polsce moge miec skoro bylyby na to finanse. Mysle, ze gdybym miala meza Polaka nie byloby opcji zostac za granica, ale u mnie to troche inaczej wyglada.Zrozumiala mnie ktora choc troche? :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry