Sorki, że tak post pod postem... czekam aż mi się @ skończy i zabieramy się do roboty;-), ale ta @ jakaś dziwna tym razem, normalne krwawienie tylko 2 dni a potem (tzn. już kilka dni) tylko słabe plamienie, przy tabletkach miałam inaczej, bardziej "normalnie": 3-4 dni, początek i koniec jak w zegarku. No, ale podobno po odstawieniu antyków tak się dzieje, @ mają prawo być inne, mam tylko nadzieję, że jest wszystko w normie, idę do gina 12 kwietnia robić cytologię to zapytam. Czy któraś miała nieco inne @ po odstawieniu tabletek/ plastrów...itp? Już nawet zaczęłam się zastanawiać czyby nie zrobić sobie w razie co testu ciążowego, bo wiem, że niektóre mają @ przez pirwsze kila mieś. ciąży (a zwłaszcza jak jest "inna" niż normalnie), ale z kolei pierwsze dwa dni miałam normalne krwawienie, więc to chyba nie to? Miałabym raczej tylko plamienie? Chyba nie ma się co łudzić...
Lelek- z urzędnikami trzeba spokojnie i bardzo życzliwie, nawet jak oni tacy nie są, wtedy masz szansę szybciej coś załatwić.
Maron- to ja pytałam o długość twojego cyklu:-)- oby ten rzeczywiście trwał ok 35 dni, a nie tak jak ostatnio (tfu, tfu!)
Livastrid- ja zwykle się mocno objadam na noc, inaczej nie zasnę, bo zaraz się głodna robię i wtedy się źle czuję. Jak widać każda ma inaczej, inną przemianę materii, to chyba od tego zależy. Ja przy moim objadaniu się powinnam być już słonikiem, ale tak szybko wszystko spalam, że mam wręcz niedowagę
(niestety:-()
Kama- a ty na co chorujesz, bo nie kojarzę?
Wika- jak tam w szkole? Dużo pał stawiasz?
Ten semestr jest bardzo krótki, to trzeba się już sprężać ze stawianiem ocen.
Anastazja- miło, że do nas wróciłaś, pisz częściej!
Aga, lazurowe, ola, pati- dziewczyny co tam u was?
Aha, bierzecie jakieś witaminy? Bo ja tylko kwas foliowy, a może powinnam też jakieś zestawy witamin, co? W sumie za dużo owoców i warzyw to ja nie jem niestety, może teraz na wiosnę się poprawię...
Lelek- z urzędnikami trzeba spokojnie i bardzo życzliwie, nawet jak oni tacy nie są, wtedy masz szansę szybciej coś załatwić.

Maron- to ja pytałam o długość twojego cyklu:-)- oby ten rzeczywiście trwał ok 35 dni, a nie tak jak ostatnio (tfu, tfu!)
Livastrid- ja zwykle się mocno objadam na noc, inaczej nie zasnę, bo zaraz się głodna robię i wtedy się źle czuję. Jak widać każda ma inaczej, inną przemianę materii, to chyba od tego zależy. Ja przy moim objadaniu się powinnam być już słonikiem, ale tak szybko wszystko spalam, że mam wręcz niedowagę
(niestety:-()Kama- a ty na co chorujesz, bo nie kojarzę?
Wika- jak tam w szkole? Dużo pał stawiasz?
Ten semestr jest bardzo krótki, to trzeba się już sprężać ze stawianiem ocen.Anastazja- miło, że do nas wróciłaś, pisz częściej!
Aga, lazurowe, ola, pati- dziewczyny co tam u was?
Aha, bierzecie jakieś witaminy? Bo ja tylko kwas foliowy, a może powinnam też jakieś zestawy witamin, co? W sumie za dużo owoców i warzyw to ja nie jem niestety, może teraz na wiosnę się poprawię...

no i wozek przed soba pchałam
lelek- też przechodząc dzisiaj koło apteki chciałam kupić test, ale w końcu poszłam dalej, miałam ciężkie zakupy, no ale może powinnam jednak kupić i zrobić tak w razie w? Bo ta @ napreawdę jakaś dziwna...

, ale nie chcę się łudzić. Ale tak zrobię, dziewczyny, bo jutro powinniśmy zacząć bobosexy, więc w sumie lepiej wiedzieć na 100% na czym stoję. Jakby co- dam znać;-)

mam wolny czas!! maz w pracy!!