reklama

Mamusie w 2012

Sorki, że tak post pod postem... czekam aż mi się @ skończy i zabieramy się do roboty;-), ale ta @ jakaś dziwna tym razem, normalne krwawienie tylko 2 dni a potem (tzn. już kilka dni) tylko słabe plamienie, przy tabletkach miałam inaczej, bardziej "normalnie": 3-4 dni, początek i koniec jak w zegarku. No, ale podobno po odstawieniu antyków tak się dzieje, @ mają prawo być inne, mam tylko nadzieję, że jest wszystko w normie, idę do gina 12 kwietnia robić cytologię to zapytam. Czy któraś miała nieco inne @ po odstawieniu tabletek/ plastrów...itp? Już nawet zaczęłam się zastanawiać czyby nie zrobić sobie w razie co testu ciążowego, bo wiem, że niektóre mają @ przez pirwsze kila mieś. ciąży (a zwłaszcza jak jest "inna" niż normalnie), ale z kolei pierwsze dwa dni miałam normalne krwawienie, więc to chyba nie to? Miałabym raczej tylko plamienie? Chyba nie ma się co łudzić...
Lelek- z urzędnikami trzeba spokojnie i bardzo życzliwie, nawet jak oni tacy nie są, wtedy masz szansę szybciej coś załatwić.:tak:
Maron- to ja pytałam o długość twojego cyklu:-)- oby ten rzeczywiście trwał ok 35 dni, a nie tak jak ostatnio (tfu, tfu!)
Livastrid- ja zwykle się mocno objadam na noc, inaczej nie zasnę, bo zaraz się głodna robię i wtedy się źle czuję. Jak widać każda ma inaczej, inną przemianę materii, to chyba od tego zależy. Ja przy moim objadaniu się powinnam być już słonikiem, ale tak szybko wszystko spalam, że mam wręcz niedowagę:szok: (niestety:-()
Kama- a ty na co chorujesz, bo nie kojarzę?
Wika- jak tam w szkole? Dużo pał stawiasz?:-D Ten semestr jest bardzo krótki, to trzeba się już sprężać ze stawianiem ocen.
Anastazja- miło, że do nas wróciłaś, pisz częściej!
Aga, lazurowe, ola, pati- dziewczyny co tam u was?
Aha, bierzecie jakieś witaminy? Bo ja tylko kwas foliowy, a może powinnam też jakieś zestawy witamin, co? W sumie za dużo owoców i warzyw to ja nie jem niestety, może teraz na wiosnę się poprawię...:zawstydzona/y:

reklama
w mini to nie bo zle sie w takowych czuje ale spodniczka przed kolanko była:-p no i wozek przed soba pchałam:-D

sem pomyslal, jaka fajna laska, az mam ochote jej dziecko zrobic:-Dto mi przypomnialo jedne zdarzenie, jak moj wspanialy widok za pierwszym razem jak zapytal mnie czy mam dzieci powiedzialam - nie, a potem glupia palnelam czy chce mi zrobic:-p

Isana, ja biore kwas, witamin ekstra nie biore, bo jem tyle swiezych rzeczy, ze mi to starcza. Zreszta przy poprzedniej ciazy wszyscy wtykali mi prenatal, albo jakies tam kompleksy, a ja i tak to olalam, nie widze potrzeby pakowac chemii i sobie i dziecku:-pmoja mama miala zupelnie normalny okres przez 3 miesiace ze mna i 4 z bratem znaczy wlasnie 1-2 dni mocny a potem tylko plamienie:tak: a test robilas? Niedowage masz? to sie ciesz:-)

Isana, jesli chodzi o moje obserwacje to po odsatwieniu anty mam tak samo z tym @, ale dla pewnosci mozesz zrobic test

ja dzis przechodzilam kolo apteki i korcilo mnie zeby kupic sobie kilka sztuk tak na zapas:-D

livastrid:-D jasne, faceci zazwyczaj uciekaja od dzieci i dzieciatych:tak:
a Twoj tekst do obiektu dobry:-D:-D

Wrocilam :-)
Lelek kurcze no przez park nie przechodzilismy akurat. Ale nastepnym razem specjalnie naokolo trase wyznacze :-D:-D
Isana ja tez biore tylko kwas foliowy i nie mam zamiaru niczym wiecej sie faszerowac. Mysle, ze wystarczy :tak:
livastrid ja dzis widzialam kilka fajnych widokow :-D U nas dzis +22 na sloncu, wiec "widoki" mozna bylo dostrzec niezle :-D Bylismy w kawiarni. Usiedlismy na zewnatrz, ja na krotki rekaw, sloneczko grzalo w plery, az milo :tak: Ale niestety musielismy wracac :-(Witam pozostale mamuski. Widze dzisaj wiekszosc na sloneczku sie wygrzewala. No i git ;-)

Ostatnia edycja:
Livastrid, lelek, lazurowe- dzięki laski za odp., livastrid- dałaś mi do myślenia z tą twoją mamą i jej ciążami, to jak się wtedy pokapować, że jest się w ciąży przy @????:szok::eek: lelek- też przechodząc dzisiaj koło apteki chciałam kupić test, ale w końcu poszłam dalej, miałam ciężkie zakupy, no ale może powinnam jednak kupić i zrobić tak w razie w? Bo ta @ napreawdę jakaś dziwna...:confused::baffled::errr:, ale nie chcę się łudzić. Ale tak zrobię, dziewczyny, bo jutro powinniśmy zacząć bobosexy, więc w sumie lepiej wiedzieć na 100% na czym stoję. Jakby co- dam znać;-)

witajcie wariatki :-)
ja po pracy juz :-) jutro wolne wiec czuje blogosc :-D
Isana raczej nie bedzie juz taki dlugi jak poprzedni, bo ginka kazala wywolac lutka jakby do 35 dnia nie przyszedl :-)
dolacze do grona niewyspanych :-( ja tez o 6.30 wstalam ehhhh
martolinka :-)

Isanka ja po odstawieniu plastrów miałam dwie @ właśnie takie dziwne.

Są witaminy dla starających się Femibion... coś tam.

Mam rozstrój żołądka.

Livastrid ja w ciąży brałam prenatal, i to wcale nie chemia tylko syntetyczne witaminy, kwas foliowy też jest syntetyczny :-p

Lelek oooo to masz rwanie kobieto :-D to teraz tylko w mini i szpile się wbijasz i wszystkie widoki w mieście Twoje :-D

A co do Julii to już prawie po katarku, ten silniejszy nasivin jej pomógł na szczęście.

My tez wrocilismy ze spacerku z dzieciakami i z placu zabaw. Alexander odprawil szopke, nie chcial jesc, wiec poszedl do lozeczka bez kolacji... Pewnie obudzi sie w nocy...kurde...
Isana, ja tez nie bralam zadnych witamin, jadlam duzo owocow i warzyw. Kwas foliowy jako suplement wystarczy, chyba, ze masz ewidentna awitaminoze. Na sztucznych witaminach dzieci rosna jak karpie na hormonach. Jak nie ma potrzeby to lepiej nie brac. :cool:
Lelek, przyznaj sie, zes na podryw poszla:laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry