reklama

Mamusie w 2012

Hej hej
Witam się czwartkowo!

Pogoda u mnie piękna.Ja od 7mej na nogach,właśnie piorę pościel,obiad już ugotowałam,teraz ruszam zrobić małemu małe przemeblowanie w pokoju-odbija mi znowu :-D

Miłego dnia!

reklama
Czesc niewiasty:-D,

u nas dzis pieknie na dworze i cale 15 stopni:tak: Bylam juz u doca i mam niestety zwolnienie do konca tygodnia:no: No ale reszta badan w porzadku.
Livastrid, zapodaj sobie na cosik na ten zoladek, jakas herbatke mietowa albo rumiankowa:tak:Albo moze "pusc pawia" to ci przejdzie:-p
Agnieszka, moja babcia mowi, ze kto czesto przemeblowuje, ten ma chora watrobe;-):-D
Phoenix, witaj po niebyciu:-)
Co do tv, to ja mam programy w roznych jezykach, wszystko z kablowki. Ogladam rzadko, bo czasu brak. Przewaznie wiadomosci i jakis film po 20stej i tyle:-)

tak, juz od rana na mietowej lece i chyba zaczelo dzialac:tak:

do konca tygodnia masz zwolnienie? najwyzej sobie troche dluzej odpoczniesz Aga, a co nalezy sie:-D

ja mam piekne 11 stopni na te godzine, cos mi sie wydaje ze dzis bedzie bardzo goraco:-D

reklama
Czesc dziolchy :-D
Jestem i ja. Posprzatalam juz w miare. Zaraz ide kapac Elvisa. Borys poszedl na zakupy. Az sie boje :confused2: Mam nadzieje, ze dzis nie zapomni ich przyniesc do domu :-D
phoenix ja niedawno dolaczylam jak Ty sie wakacjowalas :tak: My czekamy do czerwcowej @ i do dziela!!! ;-)
livastrid Ty lobuzie lakomy :-D Mam nadzieje, ze szybko poczujesz sie lepiej ;-)
kaamaa wracaj tez szybko do formy ;-)
agnieszka milej zabawy w pokoju Alanka :-)
aga dobrze, ze badania w porzadku. A Ty jak masz zwolnienie to ciesz sie nicnierobieniem ;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry