reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hejka! No plan lekcji ogólnie mam do dupy, o innych dniach już nawet nie wspomnę, wcale nie są lepsze:wściekła/y:, ale powiedziałam sobie, że muszę wytrzymać do końca roku, a potem już nie wracam, niezależnie od tego czy będę już w ciąży czy nie. Od września planuję i tak własną działalność.:tak:
Lelek- to w porównaniu do moich i tak masz prawdziwe cyce, ja mam ledwie 75 A...:zawstydzona/y::-(:szok:- to dopiero jest biust!!! Haha...
Właśnie, Ola- napisz cos o sobie. Czekamy!
Pati- ja też boję się, że tak prędko nie zafasolkuję, że zacznę się zaraz wkręcać, my na razie przytulanka bez zabezpieczenia "dopiero" drugi miesiąc, ale bez specjalnych staranek, ale już zaczynam mieć wątpliwości, czy np w ogóle mam owulkę czy mój mąż jest w stanie mnie zapłodnić... itp.:szok::-(:baffled: Może faktycznie coś w tym jest, że jak się bardzo chce to akurat nie wychodzi- niestety. Ale jak temu zaradzić??? Trudno jest w tej sytuacji nam o tym nie myśleć, skoro świadomie zaczynamy się starać o dziecko, w dodatku nasze pierwsze, może jakbym już jedno miała, to bym podchodziła do tego na większym luzie...:tak:

A, lelek- twój miłoszek jest baardzo słodki, łobuziak taki trochę, co?:-);-):-D
Martolinka- przykro mi z powodu teścia...:-( Duuużo zdrówka i siły mu życzę! Trzymajcie się!

Ostatnia edycja:
Ja mialam 75 przed ciaza a pozniej jakos tak sie rozroslam ze tak powiem;-) nawet sukienka slubna mi sie nie dopina na plecach:szok:
Isana spoko to B to takie mniejsze:)
a synek, fakt- łobuz:-D

No więc na początku dziękuję za miłe powitanie:)

Jestem z Rudy Śląskiej ,mam 26 lat i jedno dziecko prawie 3-letniego kwietniowego byczka Bartusia:) Mężatka a staranka dopiero zaczniemy i aż się boję ile to będzie u mnie trwało bo ostatnio 7 cykl dopiero był zafasolkowany :) Co jeszcze chceicie wiedzieć???

Livastrid, najgrosze to, ze on mi nic innego nie da, bo to wirus grypy, wiec zadne lekarstwa nie pomoga:baffled:
Isana, jak masz watpliwosci, czy jest owulka to kup sobie moze testy owulacyjne:tak: Ja sobie wlasnie dzis zamowilam i czekam na przesylke:tak:
A te znowu o tych cyckach:-D:-D:-D
Lelek, synek rzeczywiscie pocieszny:-)

o to duze bejbe masz ola:tak:, kiedy myslicie by zaczac sie starac?

no tak grype trzeba wylezec Aga

a o czym mamy gadac:-D mozemy tez o meskich rozrywkach podyskutowac:-D cycki to odskocznia:-D

Lelek- ja to marzę o tym, żeby mieć miseczkę B chociaż... eh... Mam nadzieję, że jak zajdę w ciążę to choć trochę mi urosną cycuchy, bo teraz to takie dwa wypryski są...:-(:wściekła/y::confused:
Ola- fajnie, że masz już synusia, a 7 miesięcy staranek to jeszcze nie tak źle. Może teraz pójdzie wam szybciej.;-) A robiłaś wtedy jakieś badania...itp?

reklama
Czekam teraz aż @ mi się skończy i przytulanka pełną parą, w tym cyklu nie popuszczę, oj nie, wezmę mojego w obroty:tak::-), także trzymajcie dziewczyny kciuki, żeby tym razem fasola była!;-) Już nie mogę się doczekać...
Mam nadzieję, że jednak mam owulkę, bo gdzieś tak w oklicy połowy cyklu mam nieco więcej śluzu, więc nadzieja jest,a tempki nie mierzę, zawsze mam raczej niższą niż "normalna" więc ciężko by mi było ocenić. Poza tym wolę się nie stresować, a bardziej podchodzić do staranek spontanicznie. Na razie jeszcze się nie stresuję, zobaczymy co będzie za parę miesięcy...:-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry