reklama

Mamusie w 2012

reklama
wika dzieki, o to szybko dostali, bo ja to w poprzednich latach po miesiacu czasu

dobra ja juz wszystko ogarnelam, gizmo nakarmiony, kupsztala trzasnal to przebralam, odkurzylam i wrocilam do Was.

livastrid Ty meczennico! tak narzekac:-D ale pewnie ze skromnosci tak jeczysz ze potrawa niedobra:-D

Hej laseczki,

wszystko przeczytałam , ale nic nie pamiętam , pamiętam tylko że livastrid już na drutach robi wyprawkę i lelek w ciąży :-p:-p:-p a może się mylę .... ;-);-)

Wczoraj pierwszy raz po zimie wyciągnęliśmy rowery , przed obiadkiem 2 godzinki i wieczorem do znajomych na grilla pojechaliśmy też..... dobrze że mam w biurze miękki fotel , to bym musiała 8 godzin stać przed biurkiem :-D:-D:-D

Jutro mój kochany mężuś ma urodziny a Ja nie mam pomyslu co mu w prezencie dać, no chyba tak jak ktoś tutaj pisał - czerwona wstążka na cyce i do łózka :-D:-D:-D

reklama
Właśnie tak patrzę na ten suwaczek i albo "jemu" coś się pomyliło albo mój organizm plata figle , bo od 2 dni "sahara" , więc albo już po albo w tym miesiącu jestem kogutem a nie kurą która znosi jaja:-D:-D:-D:-D
Tak czy inaczej , omówiliśmy wszystko i czerwiec jest całkiem możliwy na działania :tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry