reklama

Mamusie w 2012

Jestem i ja :-)
Tez wszystko przeczytalam, ale nie zapamietalam wiele :-D Widzialam fotke. livastrid ale zdolniacha z Ciebie. Cudne te buciki, az mnie zatkalo :tak::-) Aaa, bylo cos tez, ze Lelek w ciazy, tak? :-p U mnie dzis drugi dzien do bani. Pochmurno i czasami pada :no: Rano bylismy w centrum. Kupilam sobie szaaaaal :tak: Intensywnie rozowy :tak: Ale sliczniutki, od razu wpadl mi w oko :tak:Ogarnelam troche mieszkanie i teraz odpoczywam. Zaraz B. jedzie do pralni. Bo wyobrazcie sobie, ze ja nie mam pralki w tym mieszkaniu :wściekła/y: No i co tydzien jezdzimy do pralni. Dzisiaj posciagalam wszystko z lozek, wiec ze 3 pralki pewnie bedzie musial wlaczyc. Ehh... :sorry2:

reklama
fajnie na dworzu, baki i motylki nad krokusami lataja:-D kwiczoly zrobily nalot na splesniale jablka, ktorych jesienia nie sprzatnelam :-D

anastazja fajniutko, ze uzgodniliscie we dwojke termin staranek:tak:

lazurowe ja bym chyba szalu dostala jakbym miala do pralni jezdzic, co za irytujacy patent:no: czasem sa pralnie w budynkach, szkoda, ze tak nie macie jak juz nie ma pralki w mieszkaniu

czesc dupencje :-)
Livastrid butki cud, miod - juz wiem kto mi wydzierga jak przyjdzie na mnie kolej :-p
Lelek w ciazy?? :-D plotkary :-p
martolinka super, ze z Antkiem juz wszystko ok :-)
Ja dzis mam wolne, ale nie zagladalam wczesniej, bo spalismy dlugo :tak: pozniej zakupy, sprzatanie, maz zrobil pyszny obiad, umylam samochod, zaliczylam kawke u ciotki i teraz mam wolny czas do 22.00 bo wtedy wraca mezu :-p nooo jeszcze porzadki w szafie musze zrobic.
anastazja, czyli czerwiec jest Wasz :-) i oczywiscie kilku innych kobitek :-)
Kurde ja wczoraj wrocilam z pracy z goraczka, mialam takie dreszcze, ze masakra, na szczescie dzis lepiej.

Hejj

Pojechałam po pieczywo, nie było mnie może z 10 min. Przyjeżdzam, a mama mi moje gizmo uśpiła... tzn. wzięła go na ręce, on główkę przyłożył i w sekundzie usnął... No tak, drzemka o tej porze oznacza że dzisiaj dłuuuuugi wieczór przede mną... chyba pójdę obudzić tego mojego brzdąca!

Co??? Lelek w ciąży??? No to by się zgadzało, bo ostatnio marudziła ze ma nudności:-p:-p

Lazurowe- wściekłabym się bez pralki. Ja w tygodniu puszczam ze 4-5 prań!!!!

Martolinka, Anastazja ale macie fajowe prezenty dla Waszych M. Napewno będziecie miały niezłą zabawę :-D

A u mnie ULEWA!!!!!!!! Leje jak z cebra!!!!

Jestescie wariatki!:-D

lazurowe... bez pralki???? wez zamaist na ciuchy przejdz sie do sklepu AGD:-D I zobacz ze tak bedzie lepiej, bo: w tym czasie co maz nastawi pranie bedzie mogl rownoczesnie Ci dobre zarełko gotowac:-D

wika oj mamuska narozrabiała;-)ale moze nie bedzie tak żle z tym nocnym spaniem

maron, no wiesz? wolne a Ty dopiero tu zagladasz?;-)

anastazja
super ze doszliscie do porozumienia w kwesti rozpoczecia staranek:-)

reklama
nooo bez tej pralki to musi byc kiszka, Lelek dobrze prawi :-D:-D
Lelek no dopiero, dopiero, widzisz ile na glowie obowiazkow :-p jeszcze dziecka nie mam, a czuje sie jakbym miala...takie duze :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry