livastrid
2010 & 2012
e tam kreceniamozna wszystko szybko zalatwic :-)
moze po prostu potrzeby nie maja itd
ja tam w ogole sensu w tym nie widzialam, no ale kazdy robi to co uwaza za sluszne
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
e tam kreceniamozna wszystko szybko zalatwic :-)

ale Wy piszecie, 2 ludzia tylko przyjęłam w tu tyle nadrabiania

Moja mam urodziła mnie jak miała 24 , a babcia mamę też jak 24 miała , no Ja też tak ... tylko nie do końca szczęśliwie:-(

nauki zrobilismy weekendowe w niecale 2 dni, 2 spotkania 15-minutowe w poradni zamiast 3, cennikow tez zadnych nie bylo :-) jakos dalismy rade :-) wiecej zalatwien z weselem oczywiscie bylo niz ze slubemczasem to kwestia wyznania czy tez braku i w ogole
ja tam nie uwazam, ze ktos kto ma tylko cywilny jest gorszy od kogos bo nie ma koscielnego czy na odwrot,
prawo pisane jest prawem pisanym a reszta to kwiatki i motylki i kazdy wybiera ile i czego chce a jak ma byc rozwod to i tak bedzie![]()

czasem to kwestia wyznania czy tez braku i w ogole
ja tam nie uwazam, ze ktos kto ma tylko cywilny jest gorszy od kogos bo nie ma koscielnego czy na odwrot,
prawo pisane jest prawem pisanym a reszta to kwiatki i motylki i kazdy wybiera ile i czego chce a jak ma byc rozwod to i tak bedzie![]()