reklama

Mamusie w 2012

reklama
ooooo matko:szok::szok::szok: ale Wy piszecie, 2 ludzia tylko przyjęłam w tu tyle nadrabiania:szok::szok::szok:
Coś o wieku było - to ja za 3,5 tyg 26 lat skończę:zawstydzona/y: Moja mam urodziła mnie jak miała 24 , a babcia mamę też jak 24 miała , no Ja też tak ... tylko nie do końca szczęśliwie:-(

Witam nową staraczkę :-p
Coś o studiach też chyba się przewinęło, to Ja szkołę skończyłam w wieku 17 lat, na 1 rok studiów poszłam jak miałam 18 + 5 lat nauki ( w sumie lajtowej ) czyli miałam 23 lata i cieszę się że ani dnia później :-D:-D:-D

anastazja to wczesniej do szkoly poszlas?? :-)
Livastrid, no chyba ze nie maja potrzeby, zreszta czesto tak jest, ze ktos wykreca sie tym, ze za duzo zalatwien itd a tak naprawde nie chce koscielnego :-p ja to rozumiem kazdy robi jak chce

W Rosji jest inny system szkolnictwa , tylko 11 klas jest :)
Ja tam miałam kościelny i wesele , a jak słuchałam pary młody zanim planowaliśmy ślub, to wszyscy tak strasznie narzekali ze tyle tego załatwiania, a u nas na luzie , szybko i bezboleśnie. Bralam ślub u Franciszkanów, maron będziesz kojarzyła pewnie, polecam - nie pytają o nic, problemów nie robią , cenników nie mają :)

czasem to kwestia wyznania czy tez braku i w ogole

ja tam nie uwazam, ze ktos kto ma tylko cywilny jest gorszy od kogos bo nie ma koscielnego czy na odwrot,
prawo pisane jest prawem pisanym a reszta to kwiatki i motylki i kazdy wybiera ile i czego chce a jak ma byc rozwod to i tak bedzie:blink:

anastazja wiem :-) wszyscy bardzo chwala :-)
u nas tez bezbolesnie sie odbylo :-p nauki zrobilismy weekendowe w niecale 2 dni, 2 spotkania 15-minutowe w poradni zamiast 3, cennikow tez zadnych nie bylo :-) jakos dalismy rade :-) wiecej zalatwien z weselem oczywiscie bylo niz ze slubem

czasem to kwestia wyznania czy tez braku i w ogole

ja tam nie uwazam, ze ktos kto ma tylko cywilny jest gorszy od kogos bo nie ma koscielnego czy na odwrot,
prawo pisane jest prawem pisanym a reszta to kwiatki i motylki i kazdy wybiera ile i czego chce a jak ma byc rozwod to i tak bedzie:blink:

święta prawda , obrączki nie jest gwarancją że będzie się razem do końca zycia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry