Hejka babolce!:-) Ale się wkurzyłam, po raz drugi wcięło mi posta a tyle się napisałam!

Nie mam siły na tego kompa teraz, mąż wrócił, muszę uciekać. Eh...
lelek, wika- jestem, jestem, też pracuję w szkole, to nie zawqsze mam czas, żeby wejść na bb, cały czas was czytam, ale nie zawsze mam już siły i wenę, żeby odpisać.
Widzę, że sporo z was czeka na @, ciekawe...;-)
Ja planowo powinnam dostać w nast. pon., ale że z mężem ostro działaliśmy w tym mies. to mam nadzieję, że nie przylezie...
Od dwóch dni lekko pobolewa mnie podbrzusze, jakbym już miała @, ale o wiele lżej, tak dziwnie jakoś...
A teraz mnie zemdliło, blee
może to PMS, ale nigdy na tyle dni przed @ nie miałam, co najwyżej dzień- dwa przed. Ok, na razie uciekam, wpadnę potem.
Pajka, mama sebulka- witajcie!

Nie mam siły na tego kompa teraz, mąż wrócił, muszę uciekać. Eh...

lelek, wika- jestem, jestem, też pracuję w szkole, to nie zawqsze mam czas, żeby wejść na bb, cały czas was czytam, ale nie zawsze mam już siły i wenę, żeby odpisać.
Widzę, że sporo z was czeka na @, ciekawe...;-)
Ja planowo powinnam dostać w nast. pon., ale że z mężem ostro działaliśmy w tym mies. to mam nadzieję, że nie przylezie...
Od dwóch dni lekko pobolewa mnie podbrzusze, jakbym już miała @, ale o wiele lżej, tak dziwnie jakoś...
A teraz mnie zemdliło, blee
może to PMS, ale nigdy na tyle dni przed @ nie miałam, co najwyżej dzień- dwa przed. Ok, na razie uciekam, wpadnę potem.Pajka, mama sebulka- witajcie!

Mnie wlasnie tez sie nie spieszy jakos przed Oltarz
, jak ten czas leci