reklama

Mamusie w 2012

Hejka babolce!:-) Ale się wkurzyłam, po raz drugi wcięło mi posta a tyle się napisałam!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie mam siły na tego kompa teraz, mąż wrócił, muszę uciekać. Eh...:crazy:
lelek, wika- jestem, jestem, też pracuję w szkole, to nie zawqsze mam czas, żeby wejść na bb, cały czas was czytam, ale nie zawsze mam już siły i wenę, żeby odpisać.
Widzę, że sporo z was czeka na @, ciekawe...;-)
Ja planowo powinnam dostać w nast. pon., ale że z mężem ostro działaliśmy w tym mies. to mam nadzieję, że nie przylezie...:tak: Od dwóch dni lekko pobolewa mnie podbrzusze, jakbym już miała @, ale o wiele lżej, tak dziwnie jakoś...:confused: A teraz mnie zemdliło, blee:baffled: może to PMS, ale nigdy na tyle dni przed @ nie miałam, co najwyżej dzień- dwa przed. Ok, na razie uciekam, wpadnę potem.
Pajka, mama sebulka- witajcie!

reklama
trina milo czytac, ze mimo Twoich problemow z prolaktyna po kilku miesiacach udalo Ci sie zajsc w ciaze :-) a co bralas?? bromergon?
Nie Parlodel - nowsza generacja, mnie objawów ubocznych
maron tak, ale po cywilnym. Z koscielnym w Polsce jest tyle krecenia, ze odechcialo mi sie jak narazie. Moze kiedys w przyszlosci ;-)
ja też tylkocywilny :-)
Pajka - mój też miał skazę i miał czerwone.lśniące policzki.

Ale żeście napisały!!! nie odpowiem wszystkim. Mam trudności w dostepie do kompa, dlatego nie odzywam się. Coś mnie powoli rozkłąda choroba. Musze uciekać, bo młody siędrze i chce Krecika oglądać na kompie

my nie mielismy obraczek bo tez jestesmy z roznych wyznan a ze ja nie nosze bizuteri to wydanie full kasy na zlote kolko byloby dla nas strata:-) wolelismy pojechac sobie za to do Wloch :-p

Pajka i tak sie dziwie ze dopiero teraz idziesz do alergologa i ze wczesniej lekarze olali temat, Milosz mial takie plamy przy skazie a pozniej przy alergii na gluten tylko ze on mial na rekach i nogach a brzuch, plecy czyste

Cześć Baby

Ja jak zwykle w tyle... :zawstydzona/y:

Na wstępie witam nowe mamuśki! :-)

Julka też miała skazę miała całe poliki wysypane drobnymi czerwonymi krostkami i skóra za uszami jej sie łuszczyła.

A co do ślubu to my też mamy tylko cywilny, oboje jesteśmy katolikami ale jakoś nam przed Ołtarz nie śpieszno :-p może kiedyś.

Idę pomóc M przytrzymać szafkę dzisiaj przyszły meble do kuchni naaaareszcie!
Juz nie mogłam na stare patrzeć.

fajnie masz kaamaa, tez bym chciala nowe meble i nie tylko w kuchni:blink:

nas obraczki kosztowaly 470 zeta 6 lat temu u zlotnika, pamietam jak moje chlopie radosnie do domu przyniosl katalog apatra jak zobaczylam ceny to powiedzialam p*** ide do zlotnika. Maz nosi obraczke a ja nie;-) znaczy moja trzeba bylo ciac na paluchu, bo mi spuchl dwa lata temu i od tamtej pory bez obraczki chodze.

Widze, ze wiecej tu mamusiek na cywilnym :-) Od razu mi razniej :-D Mnie wlasnie tez sie nie spieszy jakos przed Oltarz :-p Ide z siorka na skype pogadac.
wika pochwal sie szafkami :-)

Cze ciotki klotki:-),
u mnie cos slabo ze zdrowiem, znowu kaszle i mam katar:baffled: W czwartek ide do lekarza, bo zaczyna mnie to bardzo irytowac:crazy:
Co do slubow, to my mamy oba:tak: Jeden urzadzany w de drugi w pl:tak: W tym roku minie nam 8 rocznica:szok:, jak ten czas leci:tak:. Obraczki rowniez kupowalismy w pl i u zlotnika, bo taniej niz tutaj. Za dwie zaplacilismy wtedy ok. 800 zl:tak:.
Ale w sumie, czy to wazne jaki ma sie slub i czy wogole sie go ma? Chyba nie, wazne, ze chce sie byc razem:tak:
Witajcie nowe mamy!!:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry