reklama

Mamusie w 2012

Jedyna w tym zawodzie:-D A tak przy okazji tematu, to w czwartek moi gimnazjaliści piszą egzamin gimnazjalny z niemieckiego, także proszę o &&&& . PRZYDA SIĘ KAŻDA ILOŚĆ:-D:-D:-D
To Ty niemieckiego uczysz? a ja włąśnie zaczęłam się uczyć od lutego tego języka.Razem z M,bo on przez rok mieszkał i praciował w Szwajcarii i ma straszne cisnienie zeby tam wrócić :-) kciuki bedę trzymać :tak:
A co do kuchni to bombowa, baaardzo wmoim stylu :-D
Hej, właśnie wika dawaj foty tej kuchni...:tak: ja też się cieszę jak dziecko z każdej nowej rzeczy do mieszkania, tylko mój m ma zawsze opory z zabraniem się do skręcania, mocowania...itp. a ja sama nie dam rady choćbym chciała, noż czasami tracę cierpliwość:wściekła/y: potem głupio mi kogoś zapraszać i pokazywać co jeszcze nie jest zrobione, a mieszkamy tu już ponad miesiąc. Szkoda, że nie jest taką "złotą rączką" jak niektórzy faceci. Najgorsze, że wiem, że sporo rzeczy mógłby sam bez problemu jednak zrobić, zamontować..itp a jemu się nie spieszy.:no:
no jakbym o swoim czytała :tak: mimo, ze mieszkamy w tym mieszkaniu już prawie 3,5 roku i jeszcze nie jest urządzone :dry:

Maciuś w końcu usnął. M go usypiał, bo ja jestem pociągająca i nie chcę żeby się zaraził. Niestety po godz skapitulował. Młody urządził koncert pt."moja mama, moja mama..." i nie było bata,mama musiała się z nim położyć. I zasnął dopiero we mnie wtulony,trzymając za rękę. A do półtora roku było tak fajnie... sam zasypiał w łóżeczku. Tylko sięgo kładło i wychodziło. Ech... a teraz włąściwie cała noc śpi ze mną albo z M a drugie z nas na jego łóżku w jego pokoju. Jak szczebelków nie ma to młody niestety ma nieograniczony dostępdo sypialni rodziców, co noc w noc wykorzystuje, a my zbyt zmęczeni jesteśmy żeby go odzwyczajać. No ale w końcu trzeba będzie:dry:

reklama
Isana ja mojemu tez daje duzo swobody. Tez kilka razy w tygodniu do kumpli wychodzi. Na przyklad teraz wzial Elvisa i z

kolega poszli w karty grac ;-) Ja tam mu nie zaluje. Czasem jednak jak za dlugo siedzi to wydzwaniam i mowie, ze za pol

godziny ma byc w domu, bo sama siedze.

wika bardzo ladna kuchnia. Podoba mi sie taki styl :tak::-)

Jak jutro w miare wczesnie przyjda moje wloski, to jutro od razu zakladamy :-)

Pały już postawione, tzn. tylko jedna:-) Wrrrr, nie miałam za dużo przyjemności :-(

Trina- tak, tak uczę niemieckiego. Ja i Isana jesteśmy tu ekspertki od deutscha :)) W razie pytań wal śmiało ;-)

Lazurowe oblukałam Cię dokładnie na fotkach i powiem Ci, że niezła dżaga z Ciebie:tak::-D I już za 5 dni Twoje wakacje :) Tak sobie kuknęłam teraz na Twój suwaczek :)

Dobra, ja lecę pod prysznic i lulu :))

Miłej nocki :) i OWOCNEJ :)) Bo to nasz czas sie już zaczyna :) Widziałyście na "przyszłych mamach" są już "grudniówki" ??? Ale ten czas szybko leci :))

Lecęęę, BAJJJJ

wika dzieki kochana ;-) U mnie deutsch tylko i wylacznie w praktyce. W szkole nigdy sie nie uczylam tego jezyka. Niewiele zrozumiem jesli dorwe jakas gazetke, ale w pisaniu smsow jakos sie juz wyrobilam. Nie jest chyba zle ;-) A co do wakacji to w niedziele wyjazd :-) Przyjemnej nocki kochana ;-)

trina w takim razie przyjemnosci rowniez dla Ciebie ;-) Kolorowych senkow :*

Dobra, ja tez spadam. Zalacze jakis film i zaraz Borys powinien wrocic. Przed wyjsciem pytal czy mam jeszcze @, bo ma na cos ochote, wiec pewnie na fuche jeszcze sie zalapie dzisiaj :-p:-D

Dobrej nocki babeczki i do juterka ;-)

Ostatnia edycja:
wika super kuchnia, bardzo podoba mi sie zlew przy oknie i okap fajny, mozna zmieniac jego pozycje? niemiecki to fajny jezyk, jak bylam mala mieszkalam tam z rodzicami a potem jezdzilam na wakacje w trakcie studiow, zeby troche kasiorki przytulic;)

trina my tez mieszkamy juz 2,5 roku i nie skonczylismy sie urzadzac, ciagle nie ma na to czasu i nawet zdjec na scianach nie powiesilismy, ale oprawione czekaja..... az ktos sie zlituje i sie nimi zajmie ;)

milej nocki babeczki ;) moja noc nie bedzie owocna, gdyz moj szanowny malzonek nie jest mna zainteresowany w dniu dzisiejszym, ku mojej rozpaczy pracuje na drugim kompie grrrr eh faceci........

Lelek - no widzę, że mnie rozgryzłaś ;-D Tylko po nocach mam jeszcze siłę, zeby coś zrobić - no na przykład coś napisać ;-) No a potem cały dzień zdycham - gdybym była w domu jak Staś śpi to tez bym chyba z Nim sypiała :-D No i zapraszam do przeprowadzenia się za mnie :-D
Wika - no zaczynamy wkrótce :-D Z jednej strony się cieszę, z drugiej jestem PRZERAŻONA :rofl2:

Znów poczytałam, uaktualniłam swoją wiedzę o Waszym wieku [no ja przypomnę, ze mam 26, ale wkrótce już 27] no i o slubach - któraś mądrze napisała, ze tak na serio to żaden ślub nie jest potrzebny jak się ludzie kochają - i taki jest też mój wykładnik :-D Ja mam cywilny + kościelny, obraczke noszę, mój M tez bo oczy bym Mu wydrapała jak by nie nosił :evil::evil: Choć zwracam honor, bo nigdy obiekcji w kwestii obrączki nie miał :-D

Jak odzyskam choc troche werwy to postaram się kiedyś napisac coś więcej, albo chociaz poodpowiadac Wam Mamuśki personalnie, ale póki co zrozumcie ;-) Padam na pysk ;-) Dobranoc!

moje dziecko godzine temu obudzilo sie z placzem. Utulilam do snu, wyszlam do toalety wracam patrze a moje dziecko siedzi na łózku, płakusia i drapie się po rączkach. Boze serce mi pęklo jak to zobaczylam. Powiedzialam dosc biorę i jutro tzn dzisiaj dzwonie do pediatry, mimo tego, ze dzieci zdrowe przymuje dopiero 27 kwietnia (pierwszy wolny termin) to chyba nas przyjmie bo jest to sytuacja nienormalna... w kazdym bądź razie jak po tel mnie nie zapiszą to tam pojadę z dzieckiem i juz będzie musiala mnie przyjąć bo nie powolę, zeby moje dziecko się tak męczyło. Postaram się ugadac z babką od alergologa zeby przyjąl nas wczesniej...Sebuś teraz śpi, ja jestem mega rozbudzona, żołądek z nerwów mnie boli:(

reklama
Dzień doberek:-D

ja za 3,5 tyg 26 lat skończę:zawstydzona/y:

Anastazja, a kiedy masz urodziny??? Bo ja też za 3,5 tygodnia kończę 26 lat:-)

moje dziecko godzine temu obudzilo sie z placzem. Utulilam do snu, wyszlam do toalety wracam patrze a moje dziecko siedzi na łózku, płakusia i drapie się po rączkach. Boze serce mi pęklo jak to zobaczylam.

Pajkaa moim zdaniem nie ma na co czekać i powinnaś wybrać się do lekarza, żeby się Sebuś nie męczył i nie drapał, bo mogą zostać blizny:baffled: trzymam kciuki, żeby Was przyjęli i pomogli Sebusiowi:-)

Poratujcie mnie dziewczyny:tak: znacie przepis na jakieś szybkie i pyszne ciacho????

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry