reklama

Mamusie w 2012

reklama
Pajka - koniecznie do lekarza!
Mama Sówka - ja tez Ci nie pomoge

Mi w końcu w pracy siec podłaczyli. Od tyg przeprowadzamy sie do nowego miejsca i generalnie był chaos.
Co do wieku, to ja jak widac po niku babcia wśród Was jestem :-) powinnam sie chyba przenieść na mamy po 30-stce :sorry2:

czesc

wika tylko jedna? :-p no to dzieciaki zaczely sie uczyc przed koncem roku

mama sowka a moze biszkopt? szkl cukru+szkl maki+6 jaj, tylko na galaretke sie czeka, ja zwykle robie kruche, na ktore sie czeka no niestety

trina
, nie musisz, ja mam 29 a isana 30

potem cos wiecej, mala mi steka

Pozdrowienia znad Morza Czerwonego
papa.gif
papa.gif
papa.gif
papa.gif

czesc dziewczyny :-)
ze sie jeszcze wtrace do rozmowy o slubach :-) ja tez jestem tradycjonalistka :-) my mielismy slub konkordatowy, ale wiadomo kazdy robi jak chce, najgorsze gdy rodzice sie wpieprzaja, znam takie przypadki :wściekła/y:
My za obraczki dalismy 1200 zl, wg naszego projektu ;-) moj mezu nosi non stop, tylko do mycia sciaga ;-)a ja w ogole nie sciagam, tak samo jak zareczynowego :-)
anastazja, mama sowka ja za 3 tygodnie mam urodziny :-D majowe dzieci :-D
Isana trzymam kciuki &&&& oby Wam sie udalo juz teraz, ktos musi rozpoczac sezon 2012 :-)
U nas jest tak, ze maz w sumie ma duzo swobody ale nie do konca z niej korzysta ;-) jak chce to wpada do kumpla na ,,meskie ploty'' ( nie oszukujmy sie - faceci to wieksi plotkarze niz my :-p), czy robi w domu mala domoweczke dla kumpli, mi to nie przeszkadza, przeciez facet tez potrzebuje pogadac o meskich sprawach z kolega :-p tak samo jak my potrzebujemy soptkac sie z kolezankami. Jesli chodzi o imprezy, to tylko i wylacznie razem chodzimy :-)
wika piekna kuchnia :-)
Kurde, nie uwierzycie, u mnie sniezyca :confused:

Lelek, ale przyszla, wiec mama 2012;-)

do mnie zawsze na meskie pogaduchy faceci przychodza i im wcale nie przeszkadza, ze jestem baba, no ale ze mna dosc specyficznie na niektore tematy sie gada. W ogole sytuacja troche inna bo oni w wiekszosci swoje babole maja w pl:-p i nie raz widzialam klotnie telefoniczne:-p

zareczynowy zdejmuje jak sie tylko cieplo robi, bo juz mam nie te palce co prawie 10 lat temu i nie chce by to samo stalo sie z nim co z obraczka. Zreszta pierscionki zdejmuje zawsze jak jakies dziwne jedzenie w kuchni robie.

juz raz pisalam, ze moze byc impreza jak jeszcze sniegiem sypnie

czekam az mi sie mala obudzi, bo chce isc na spacer

Hełłoo:-)

mama sowka - Ja mam 7 maja , w tym roku dobrze wypadło na sobotę :-D a Ty kiedy?
maron - w maju dobrze jest urodzić ( chyba ;-)) jest już ciepło i można na pierwszy spacer wyjść w ciepełku:tak:
Ty masz śnieżycę? pod krakowem przcież mieszkasz a u mnei słońce świeci! Proszę zatrzymać u siebie śnieżycę, bo ja nie jestem ubrana odpowiednio na zimę!
wika - kuchnia przepiękna, zwłaszcza ten stół obiadowy i krzesła , bajka jak dla mnie , aż chce się gotować w takiej kuchni :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry