reklama

Mamusie w 2012

reklama
Ja tez sobie zaplanowalam zajscie w wakacje i na wiosne urodzic ,to do lata juz jakos sie ogarne troszke,ale jak bedzie to zobaczymy:dry:moze sie nie udac za pierwszym razem

Nawet nie chcę myśleć co będzie jak za 1 razem się nie uda, wiem jakie problemy mają dziewczyny z zajściem, czekam na @ i idę na badania takie podstawowe zobaczyć czy się nie rozwalę za wcześnie :-D:-D
livastrid - uprzedziłaś mnie, chciałam się zapytać czy fajny widok:-)
maron - to dużo wesel się szykuje w przyszłym roku ;-)My na szczęście tylko jedno , i w tym roku 2 , starczy tego dobrego :-D

Co macie dzisiaj na obiad? :-p:-p

mnie choroba usprawiedliwia:-D
obraczki nie nosi:-p:-p
e wolalabym by mial albo krew ukrainska albo niemiecka albo francuska albo hiszpanska:-p

w koncu sie obudzila, zaraz pomykam na spacer

frytki - anastazja

anastazja ja w tym roku na szcescie nie mam :-D za to w przyszlym 3 lub 4 poki co sie szykuja :-D w 2013 jedno na razie.
U nas dzis filet z indyka, ziemniaczki i warzywka gotowane ;-) frytki byly wczoraj

reklama
Ale jaja , Ja się urodziłam o 18:55:-D:-D:-D To jestem młoda w porównaniu z Tobą:-p:-p:-p
To co imprezka na całego ?:tak::tak:
hmmmmm ale Wy nie dobre, myślałam ze któraś ma zupę na obiad , to bym poprosiła o miseczkę , bo Ja Wam nie pisałam , ale postanowiliśmy z moim mężem że tylko zupy będzie jeść :-) od czasu do czasu zrobimy tzw. drugie danie , i powiem wam że chyba tego mi właśnie było trzeba, bo w tydzień 1,5 kg mi poszło :tak::tak::tak:
livastrid - Ty już na spracerze? z konsulem ??/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry