reklama

Mamusie w 2012

reklama
Patrząc na to co się dzieje z przedszkolami to stanowczo mówię nie ( oczywiście wg mnie , nikogo nie obrażając ) porodowi w październiku/listopadzie - takie dzieci nie mają szans się dostać do przedszkola ( oczywiście mówię o panstwowym, bo prywatnie to wszystko się da ) w wieku 3 lat ( 2lata 10 mies. ):-)
He, he, ja mam młodego z października, a co do przedszkola, to zobaczymy dzis po 15, bo beda wyniki rekrutacji :-)
livastrid przestan romansowac z konsulem!!!!:-D
Livastrid, a co to za konszachty? ;-)
podejrzewam ze w sobote i niedziele tez bede w pracy :-D nie no juz wzielam wolne w dlugi weekend wiec wtedy bede swietowac :-) a i mam pytanko czy 13 czerwca zeslanie ducha sw to dzien wolny od pracy?? bo niby tak, a S mi mowi ze nie :-p
To zielone swiatki - sklepy pozamykane.

ale sie u mnie zachmurzyło, chyba zaraz lunie. A z nosa to juz mi ciurkiem kapie mimo kropli :-( i jeszcze 40 min i bede wiedziała co z młodym, alez jestem ciekawa....

no i juz wszystko jasne. Maciek dostał sie do przedszkola drugiego z listy. To tuz obok mojej pracy, więc bedziemy razem jeździć :-) i bede mogła w końcu autobusem do pracy docierac. Bo teraz Żłobek mamy daleko i od pracy i od domu i musze samochód brac, a później mam problem z parkowaniem. Nienawidze tego...

Jestem :-)
Zamowilam wlasnie hotel w Wiedniu
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

W niedziele wyjezdzamy, ale w nocy, zeby rano byc tam. I pewnie noca w poniedzialek wyruszymy juz konkretnie do Bulgarii
528.gif
525.gif
526.gif

Ide teraz was nadrobic ;-)

no i juz wszystko jasne. Maciek dostał sie do przedszkola drugiego z listy. To tuz obok mojej pracy, więc bedziemy razem jeździć :-) i bede mogła w końcu autobusem do pracy docierac. Bo teraz Żłobek mamy daleko i od pracy i od domu i musze samochód brac, a później mam problem z parkowaniem. Nienawidze tego...

to super, udalo sie bardzo fajnie zgrac z robota:tak:

o lazurowe, rowniez gratki,

fajny dzien mimo, ze 13, choc ja tam przesadna nie jestem

reklama
Hej!
Ja dzisiaj wciąż mam to samo:-( Paskudztwo nie chce odejść...

Była mowa o ślubach i obrączkach, to i ja dodam coś od siebie: my wzięliśmy konkordatowy, czyli mamy 2 w 1:-) Ja noszę cały czas i obrączkę i pierścionek zaręczynowy. No chyba, że robię coś, w czym by mi one jakoś wybitnie przeszkadzały:) Obrączkę zdjęłam póki co chyba tylko dwa razy, raz jak bylismy w górach ( bo nie chciałam porysować) i jak robiłam ciasteczka na święta:-) Mój mąż zaś nosi tylko w weekendy, ale to tylko z powodu pracy:-)

Nawiązując do tematu wieku i urodzin to tak: urodziny mam dzień po lazurowe, ale to o tym to juz wczoraj było:-) A co do wieku, to ja tak pośrodku jestem - teraz będę miała 27:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry