Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
He, he, ja mam młodego z października, a co do przedszkola, to zobaczymy dzis po 15, bo beda wyniki rekrutacji :-)Patrząc na to co się dzieje z przedszkolami to stanowczo mówię nie ( oczywiście wg mnie , nikogo nie obrażając ) porodowi w październiku/listopadzie - takie dzieci nie mają szans się dostać do przedszkola ( oczywiście mówię o panstwowym, bo prywatnie to wszystko się da ) w wieku 3 lat ( 2lata 10 mies. ):-)
Livastrid, a co to za konszachty? ;-)livastrid przestan romansowac z konsulem!!!!![]()
To zielone swiatki - sklepy pozamykane.podejrzewam ze w sobote i niedziele tez bede w pracynie no juz wzielam wolne w dlugi weekend wiec wtedy bede swietowac :-) a i mam pytanko czy 13 czerwca zeslanie ducha sw to dzien wolny od pracy?? bo niby tak, a S mi mowi ze nie
![]()
to supcio!!!! moj ma urodziny 10 czerwca wiec bedziemy swietowac :-) i dzien po zielonych swiatkach wzielam sobie wolny :-)To zielone swiatki - sklepy pozamykane.
no i juz wszystko jasne. Maciek dostał sie do przedszkola drugiego z listy. To tuz obok mojej pracy, więc bedziemy razem jeździć :-) i bede mogła w końcu autobusem do pracy docierac. Bo teraz Żłobek mamy daleko i od pracy i od domu i musze samochód brac, a później mam problem z parkowaniem. Nienawidze tego...