reklama

Mamusie w 2012

reklama
Hej, właśnie wika dawaj foty tej kuchni...:tak: ja też się cieszę jak dziecko z każdej nowej rzeczy do mieszkania, tylko mój m ma zawsze opory z zabraniem się do skręcania, mocowania...itp. a ja sama nie dam rady choćbym chciała, noż czasami tracę cierpliwość:wściekła/y: potem głupio mi kogoś zapraszać i pokazywać co jeszcze nie jest zrobione, a mieszkamy tu już ponad miesiąc. Szkoda, że nie jest taką "złotą rączką" jak niektórzy faceci. Najgorsze, że wiem, że sporo rzeczy mógłby sam bez problemu jednak zrobić, zamontować..itp a jemu się nie spieszy.:no: No cóż, najważniejsze, że mieszkamy razem sami na swoim.:-)
My mamy ślub kościelny, jestem straszną tradycjonalistką chyba, bo jakoś nie wyobrażałam sobie inaczej. Trochę chodzenia z tym było, a zwłaszcza w związku z weselem- ale nie żałujemy!:tak: Z kolei ja noszę obrączkę, tzn. w domu nie, bo mi niewygodnie zmywać, sprzątać... ale zawsze jak wychodzę to zakładam, a mój m niestety nie chce- przykro mi z tego powodu było, teraz już przywykłam, ja to odbierałam jakby mu nie zależało, że nie chce pokazać światu, że jest już szczęśliwym małżonkiem...????:-(
W ogóle chyba jestem baaardzo wyrozumiałą żoną, często pozwalam mu chodzić do kumpli, nawet w tygodniu parę razy jak chce- nie wiem czy to się na mnie negatywnie nie odbije... Póki co mam do niego zaufanie. Może powinnam go "krócej" trzymać? Też tak jest u was? Dużo swobody dajecie swoim mężom/ narzezczonym lub facetom?

my nie mielismy obraczek bo tez jestesmy z roznych wyznan a ze ja nie nosze bizuteri to wydanie full kasy na zlote kolko byloby dla nas strata:-) wolelismy pojechac sobie za to do Wloch :-p

Pajka i tak sie dziwie ze dopiero teraz idziesz do alergologa i ze wczesniej lekarze olali temat, Milosz mial takie plamy przy skazie a pozniej przy alergii na gluten tylko ze on mial na rekach i nogach a brzuch, plecy czyste

no bo wczesniej te plamy nie byly az tak zaognione dopiero teraz takie cuda, wianki się dzieją, ze co nie zje to jest zaostrzone i swędzi wcześniej nie bylo problemu takiego, byly plamki i tyle.

ja zmykam spać bo oczka mi się zamykają a jutro musze wstać o 5:20 bo M mnie z synkiem do mamy wiezie na cąły dzionek :D

moj facet nie ma swobody:-D

ale naprawde u nas to jest tak, ze i ja i on ciagniemy do domu, zwykle mowimy obcym sorry i szybko do domu by zobaczyc druga polowke. Jak sie spotykamy z kims to zawsze razem. I nie wyobrazam sobie by moglo byc inaczej.

my po cywilce, ale my bez wyz, wiec chyba logiczne, ze tak wlasnie.

a zllota raczka tez by mi sie przydala, bo mam niestety w tej sferze leniwca, czesto jest tak, ze to ja robie meskie rzeczy w domu jak sie wkurze

reklama
wika rzeczywiscie kama wymieniala :-D Ja spiaca juz chodze :-) W jednej chwili rozmawialam z Borysem, przez telefon z siostra i do tego pizza przyszla i posta pisalam, no i sie walnelam, hehe :-) sorry. Tak to jest wszystko robic naraz ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry