Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pały stawiam ja!!! Nie odbieraj mi tej przyjemności![]()

co przyjemnosc to przyjemnosc, rozumiem![]()
A tak przy okazji tematu, to w czwartek moi gimnazjaliści piszą egzamin gimnazjalny z niemieckiego, także proszę o &&&& . PRZYDA SIĘ KAŻDA ILOŚĆ

ja też się cieszę jak dziecko z każdej nowej rzeczy do mieszkania, tylko mój m ma zawsze opory z zabraniem się do skręcania, mocowania...itp. a ja sama nie dam rady choćbym chciała, noż czasami tracę cierpliwość
potem głupio mi kogoś zapraszać i pokazywać co jeszcze nie jest zrobione, a mieszkamy tu już ponad miesiąc. Szkoda, że nie jest taką "złotą rączką" jak niektórzy faceci. Najgorsze, że wiem, że sporo rzeczy mógłby sam bez problemu jednak zrobić, zamontować..itp a jemu się nie spieszy.
No cóż, najważniejsze, że mieszkamy razem sami na swoim.:-)
Z kolei ja noszę obrączkę, tzn. w domu nie, bo mi niewygodnie zmywać, sprzątać... ale zawsze jak wychodzę to zakładam, a mój m niestety nie chce- przykro mi z tego powodu było, teraz już przywykłam, ja to odbierałam jakby mu nie zależało, że nie chce pokazać światu, że jest już szczęśliwym małżonkiem...????:-(my nie mielismy obraczek bo tez jestesmy z roznych wyznan a ze ja nie nosze bizuteri to wydanie full kasy na zlote kolko byloby dla nas strata:-) wolelismy pojechac sobie za to do Wloch
Pajka i tak sie dziwie ze dopiero teraz idziesz do alergologa i ze wczesniej lekarze olali temat, Milosz mial takie plamy przy skazie a pozniej przy alergii na gluten tylko ze on mial na rekach i nogach a brzuch, plecy czyste