Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, myślałam, że może ta 2-ga będzie bladzocha (często tak jest) i będę musiała zgadywać czy jest fasolinka czy nie- ale ku mojemu zdumieniu bardzo szybko pokazała się i to wyraźna
:-). Ale i tak dla pewności zrobię jeszcze test tak za dwa dni. Nie wiem czy isć na betę? Do zwykłej przychodni? Jestem przezszczęśliwa, ale wolę za bardzo się jeszcze nie cieszyć, bo to dopiero początki i wiecie (odpukać) wszystkojest możliwe- uspokoję się tak naprawdę po wizycie u lekarza jak potwierdzi ciążę i powie, że jest ok. Nie wiem kiedy iść na wizytę. W ogóle sporo rzeczy jeszcze nie wiem, mam mnóstwo pytań- pewnie dlatego, że to moja pierwsza ciąża;-) i nie mam pojęcia czego się spodziewać...

. Muszę się zgłosić do grudniówek. Ale nie martwcie się, będę do was zaglądać, bo juz was polubiłam.;-)Termin z tego co sprawdzałam na dwóch serwisach to wychodzi tak na 25-28 grudnia, ale muszę jeszcze spr. gdzie indziej, poza tym może się przesunąć właśnie na początek 2012 roku.:-)
ale super!!!!!!! a kiedy mialas ostatnia @ i ilu dniowe masz cykle???? :-):-) ciekawe czy juz zostaniesz mama 2012 :-)A spodziewac sie mozesz dzieckanie mam pojęcia czego się spodziewać...
za he daje tak za 36 tygodni, bo chyba w 4 teraz jestes