Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a z kolei mojej przyjaciółki brat ma dwójke dzieci z in vitro + bratowa pare tyg temu urodziła małżeńska wpadke, także nigdy nic nie wiadomo
każda ciąża jest inna
). A ja juz nie moge sie doczekać wakacji... Ciekawe co tam u Lazurki słychać? Miała sie z tej Bułgarii odzywac a tu cisza
mama sówka - 60 rocznica ślubu ,no no ładnie , moi dziadkowie chyba 55 w tym albo przyszłym roku będą świętować, jak imprezka urodzinowa - szykujesz coś ? 3 weekend pod rząd impreza( tak dla jasności, teraz święta, za tydzień długi weekend, a 3 weekend - 7 MAJ!!;-))

Ja to pewnie sama będę musiała ugotować coś , bo parę znajomych wpadnie , a że przyzwyczaili się że u mnie zawsze są jakieś sałatki do wódki to by w szoku byli jakbym same paluszki wystawiła 

także sorki, jeśli nie będę się mogła zbytnio udzielać, po każdym kliknięciu czekam i czekam aż coś się otworzy...
. Jak mnie ścięło koło północy tak dopiero niedawno wstałam, ale mam teraz 6 dni wolnego, to cosobie będę żałować;-). Mój m wyjechał wczoraj na kilka dni do brata do Anglii, wraca w niedzielę koło południa, więc tym bardziej mogę sobie trochę pobimbać
. Ale już tęsknię za nim okrutnie, wieczorem pusto tu jakoś i smutno bez niego. :-( I wiecie co.... on jeszcze nic nie wie o fasoli!
Bo test zrobiłam jak już pojechał. Korci mnie, żeby zadzwonić i powidzieć, ale wolę mu zrobić niespodziankę jak wróci (to będzie miał prezent na święta!
:-)

Dobrze, że dzisiaj przychodzi do mnie siostra, to nie będę sama.:-) W ogóle nikt jeszcze nie wie oprócz was, dziewczyny.

. A jeśli chodzi o ochotę na dunga dunga to ja raczej nigdy nie miałam na poczatku @, bo zawsze czułam się przez 1-2 dni fatalnie, zdychałam po prostu i żadne sexy nie były mi w głowie.
Ale ty jeśli masz ochotę to...;-)
Do zob.
Ja sobie wlasnie neta zakupilam i szybko do Was przybieglam. Oczywiscie nie nadrabiam
Piszcie jak tam u Was leci. Pogoda tutaj jest spoko. Wczorraj rano dotarlismy, ale bylo deszczowo. Za to dzisiaj piekne sloneczko :-) Bylam dzis u gina nawet
Poogladal mnie i stwierdzil, ze wsio jest ok, czysciutko, nic tylko dzieci robic
Ale mowi, ze mozemy jeszcze te 2 miesiace poczekac, nie zaszkodzi
Jutro jedziemy do miasta Dimitrov Grad czy jakos tak na wieeeelkie zakupy :-) Piszcie co u Was laski ;-)
Ale sie ciesze :-)