reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Agnieszka to jakby co testujemy razem. Ja tez planuję na 13-ego, oczywiście jak @ nie przyjdzie. Starania były, okaże się czy owocne:-)

Dzisiaj kolejny dzień z serii mega leń.:-) Nie wiem co Wy sobie o mnie pomyślicie dziewczyny, co za leniuch ze mnie, nic jej sie robić nie chce:-D No ale ja tak jakoś mam od kilku dni, ciągle jestem jakaś taka osłabiona, najchętniej bym się położyła pod kołderkę i nie wychodziła z pod niej przez cały dzień:-D

A z mamą już ok. Dogadałyśmy się już odnośnie naszych odmiennych poglądów:-)

Mój mąż tynkuje dziury przy kablach, wczoraj zakładał elektrykę:-) Kolejny etap remontu więc za nami:-) A ja przystawiłam mężowi full niezdrowy obiadek na dziś - golonkę. Nie lubię, rzadko robię, ale niech ma. Raz na jakis czas mu nie zaszkodzi. Chyba:-) Jak mi sie trochę zachce to ogarnę jeszcze w domku trochę. Ale to później, bo nie wiem, czy mi mój ślubny jeszcze tym tynkowaniem czasem bardziej nie nakurzy:-D

A pogoda dzisiaj przypomina maj. Słoneczko świeci dosyć mocno, ciepelko nie największe, ale jest. Grill mi po glowie chodzi:tak:

reklama
Powiedzcie mi, wie któraś jak to jest z temp. we wczesnej ciąży? :-) musi być podwyższona czy niekoniecznie? :-) bo już sama nie wiem... Może być tak,ze temp. jest standardowa i kobieta jest w ciąży, albo że temp. skacze i raz jest wyższa a raz niższa? :-)

Hej :)|
Truskawica ja też nie pomogę :( Nie znam się na tym kompletnie... nigdy sobie tempki nie mierzyłam

Dana w weekndy tu zawsze postucha jest!!! Kobietki do mężów się przytulają :))

Ja czekam aż Szogun mój się zbudzi (śpi już 3h!!!!) i jadę na małe zakupki spożywcze, bo lodówka woła, że czuuje sie samotna :)

Kobitki wczasują się pewnie , grillują , spacerują lub .... :P Czekam aż smyk sie obudzi i jedziemy do znajomych :) mamy dziś z kolezanka dzień degustacji wina :P panowie do garów , dzieci i pieluch :)

Przy pierwszym dziecku udało nam sie od razu zaskoczyc , bez testów owu , mierzenia temp . Takze sama sie na tym nie znam. Postaralismy sie bardziej w dni płodne i wyszło:)

@ do mnie wlasnie przylazla !!!!!
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif
radocha.gif

smilie-gross_295.gif
smilie-gross_295.gif
smilie-gross_295.gif

Planowany termin mialam na jutro, a tu bach :-)
Czyli chyba po zabiegu wsio ok, skoro @ sie nie spoznila :-)

Wstawilam 2 "nieprzyzwoite" foty ;)

Zaraz wracam, lece po tamponyyyyyy... :-D:-D:-D

reklama
danao84 jeżeli będzie dane mi testować to testować będę na pewno po 13stym...może 15-17 ponieważ czasami zdarza mi się że cykl się wydłuży ale to rzadkość.

lazurowe_wybrzeże cieszę się że @ się pojawiła-super.Nie długo zaczynacie staranka a Ja już dziś 3mam mocno kciuki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry