reklama

Mamusie w 2012

Kurcze za duzy rozmiar mam tych nieprzyzwoitych fot i nie chca sie wgrac :crazy: Nie wiem jak je moge zmniejszyc, bo w aparacie nie mam ich, bo Borys je dzis przypadkowo skasowal :wściekła/y:

reklama
lazurowe to co Ty fotografowałaś, ze zdjęcia mają za duży rozmiar :P
Pokaże Wam jaki dziś miałam raniutko widok z okna :)

Załączniki

• 001.jpg
    001.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
Hej laski,
witam pourlopowo. A co tu się dzieje? Kilka dni mnie nie było a livastrid fluidki wysyła, tylko czemu suwaczka brak? Czy ja o czymś nie wiem? Całości nie jestem w stanie nadrobić, wybaczcie.
Lazurowe ja też zdjęć nie widzę, są w jakimś innym wątku?
A ja chora, gardło boli i słaba jestem. Owulacji chyba w tym miesiącu nie było, choć i tak nie próbowałam. Fluidki bym chciała różowe :-)

Dana – w takim razie dołączam do trzymania kciuczków :-D a bądź Ty sobie zachłanna :-) w takiej kwestii Ci wolno ;-)

Martolinka – a Ty widzę z trójmiasta :-D kooocham trójmiasto :-)

Lazurek – Ty nie bajeruj, bo się na to nie nabierzemy, że za duży format ;-) kombinuj, kombinuj ;-)

Livastrid gratki dla Małej za zębolka.:tak: I Syn rzeczywiście by Wam się przydał :))

Lazurowe zaraz kuknę do albumu i oblookam :))

Martolinka- zazdroszczę widoku z okna :)))

Mama Stacha- Livastrid zaciążyła :)) I zdrówka życzę :)

Edek: Lazurowe gitesowo wyglądasz w tych włoskach :))

Dziekuje bardzo za komplementy o wloskach :-)
wika a Ty jakie masz? Krotkie czy dlugie? :-)
Mama Stacha w moim profilu sa 2 albumy i tam sa fotki :-)
Ja mam foty o rozmiarach 3.5 MB. Do tego internet mi strasznie muli dzisiaj. Jakas nerwowa sie zrobilam :no:
Nie mam dzis sily, ale jutro na uszach stane, a pokaze wam te nieprzyzwoite foty, zeby nie bylo, ze pipa jestem :-p
Teraz spadam do lozka, bo bylo wlasnie ostre dunga dunga w lazience, ze padam ze zmeczenia :-p
Spijcie dobrze kobitki. Do juterka :-)

Ostatnia edycja:
Wy wiecie co 2 lata temu kupilismy dom a rok temu dowiedzialam sie, ze jednak corka:-D
Ja tez dwa lata temu kupilam dom ale coreczke mam juz od 4:-D
Teraz M posadzil drzewko w ogrodku wiec moze bedzie synio:-D:-D:-D
Ja mam infekcje lecze ja wlasnie , i czekam do nastepnego piatku bede testowac :tak::tak::tak: narazie ciazowych oznak brak ...zbyt wczesnie jeszcze.

Gratuluje nowej ~Mamie:tak:
Pozdrawiam LAzurowe jestesmy w tym samym wieku:tak::-)

Lazurowe - no włosy super, do czegóż to już doszło, że w mgnieniu oka można zmienić fryzurę z krótkiej na długą :-D Kiedyś dało się tylko w jedną stronę ;-) No a na nieprzyzwoite zdjęcia to czekamy niecierpliwie :rofl2:

Livastrid
- no jak jestes tak bardzo jajeczna to musi byc Synuś :-D

U mnie w tym miesiącu nic nie będzie bo własnie @ nadszedł [z resztą nie oczekiwałam że nie nadejdzie, bo dyżury uniemozliwiają nam zycie intymne ;-)]. Byle wyrobić się w 2012 i i tak będę szczęśliwa ;-D

reklama
Witajcie kochane:)
W końcu mamy weekend i czuję że żyje!

Po urlopowych przytulankach czas na @ lub teściora :tak: nie nastawiam się absolutnie bo kwiecień był lichym miesiącem jeżeli chodzi o starania ale tak w razie "W" to termin @ mam na 13go w piątek :-/

Pozdrawiam was i witam nowe osoby ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry