reklama

Mamusie w 2012

reklama
Wika na imprezce- późno troszkę, ale życzę miłej zabawy :-D

Anastazja-masz urodzinki?? W takim razie życzę wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń! :-D :-) i dziękuję za tort :-D pyyyyszniutki :-D

Maron- nie tylko Ty idziesz jutro do pracy ;-) ja też :-( :-D

Aga- a Ty to taka stara?? :-P My tutaj wszystkie młodziutkie dziewczynki jesteśmy ;-)

Truskawcia, no do mlodek juz chyba mam nie po drodze:-p Cale 35 lat mi stuknelo:-pWadaje mi sie, ze chyba jestem z was najstarsza, gowniarki:-p

Ostatnia edycja:
Moja Droga młodośc niejedno ma imię :-D a swoją drogą to moje Kochanie jest w Twoim wieku, uważasz, że stary jest?:-p:-) każda z Nas ma skończone 18 lat :tak::-)

hej mamusie

truskawcia - tempka jest podwyższona na poczatku. jeżeli mierzysz to nie powinna spadać od owulacji jeżeli rośnie fasolka ;) a ile to zalezy od każdej babeczki z osobna. u mnie było powyżej 37.

livastrid - dalej nie wyszedł zębol ? to tak jak u nas :/ biedactwo moje wkłada do buziola co tylko się da :/ swoją drogą między naszymi dzieciami jest prawie rowny miesiac roznicy. 11.05 skonczy 9 miesiecy moj mały facecik :D

a mnie dzis bolało jak na @, ha pamietam jak to jet, mimo ze ostatni miałam jakies 19 msc temu :P fajnie gdyby sie pojawila, przynajmniej wiedzialabym ze moje jajniki odmuliły bez jakiegos drastycznego odstawiania synka od cyca.

pozdrawiam i zycze owocnych starań ;)

maron w takim razie olewam mierzenie tempki :-) Skoro i tak mam miec niedokladne wyniki to nie bede sie stresowac przynajmniej :-)
aga masz na moium suwaczku, zaraz 23 mi stuknie ;-) Ale spoko, jescze sie nie lamie ;-)
anastazja pewnie tez imprezujesz tak jak wika, hmm? STO LAT kochana i spelnienia marzen :-)
Truskawcia wlasnie, kazda z nas ma skonczone 18 lat. A moj malzonek ma juz 28,5 na karku :blink:

Andzia – ale tak jak pisałam- co jeśli raz jest wyższa, później niższa i znów wyższa? :-) jeśli o mnie chodzi to chyba temp. nic wiedzy nie daje ;-)

Lazurku – z wiekiem podobnie jest jak z tą temp., tak naprawdę jest indywidualny a jednak wiedzy o człowieku nie daje ;-)

truskawcia - sciagnij sobie jakis program do mierzenia temp i tam analizuje samo co to moze byc, z tym ze cos konkretnie widać dopiero po kilku cyklach, no i do tego trzeba mierzyc o tej samej porze, i jezeli brało sie piguły anty to też może być inaczej. ehh. zakrecona metoda ale z tego co pisza babeczki bardziej wdrożone to po pewnym czasie bardzo wygodna i miarodajna.

Hej:-),
Lazurowe, chyba bardzo nie musisz sie lamac:-D Napewno, nie z powodu wieku;-)Moj maz ma 32 lata, wiec sobie mlodszego upolowalam:-D:tak:
Truskawcia, ja nigdy nie wazylabym sie powiedziec o sobie, zem stara:-D Zarowno psychicznie jak i fizycznie:tak:Wprawdzie do mlodziezy juz nie naleze, ale daleko mi do leciwosci :-D Mysle jednak, ze wszystko i tak zalezy od psychicznego nastawienia:-D Ja sie caly czas czuje na 26 :tak::-) Co do mierzenia tempki, nie doradze, bo nigdy tego nie robilam. Jedynie, co obecnie stosuje, to testy owulacyjne:tak:
Livastrid, jak sie czujesz?:confused: Jak tam mala, bardzo cierpi z powodu tych zabkow? Wiem, ze sa takie zele, ktore ponoc pamagaja w zabkowaniu. Mozesz jej rowniez zapodac czopek z paracetamolu przeciw bolowi i ewentualnej goraczce.
Lelek, a Tys gdzie???
Wika, jak tam po imprze???:-):-):-)

A u nas w De dzis Dzien Matki i dostalam piekne dwie wlasnorecznie robione laurki od moich glutkow:tak: Dzien znow sloneczny i cieply, wiec pewnie gdzies wybedziemy pozniej. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się o cały rok starsza :-):-):-) ale jakoś tego nie czuję :-D:-D:-D:-D

Dziękuję Wam za życzenia, torcik lazurowe mogę powiedzieć pychota , Ja jestem wybredna co do słodyczy , ale ten smak - pamiętają wszyscy goście weselni ( bo taki sam na weselu miałam ):tak::tak::tak:
Ja mam męża o 3 lata starszego , miesiąc temu 29 skończył :szok::szok::szok:
Ja się czuję młodo , może nie zawsze tak wyglądam ( kwestia umalowania się i wyspania:-D) ale zobaczcie jak teraz wyglądają dziewczyny w klasach maturalnych i na studiach??? Takie wymalowane , odpicowane - no Ja bym co 2 dała 30 - stkę:szok::szok::szok:

U nas słoneczko, ale wiatr wieje dosłownie właśnie tak jak na obrazku.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry