reklama

Mamusie w 2012

hej

e zlapala mnie taka alergia, ze hej:angry::no:
musiala akurat teraz?

Aga
ja tam ok, malej zab wyszedl i wrocil diabelek pelna para, zepsula mi pokrycie w kojcu tak szaleje:-D u mnie dzien matki jest 13 lutego

Andzia zebalek pewno wkrotce sie pojawi i bedziesz miec wraz z synkiem chwile spokoju:tak:
Anastazja zdrowka i fasoli z okazji urodzin, kochana

lazurowe
, ciocia-klocia zawitala? to bardzo dobrze:-) oj poczniesz dzieciaka w czerwcu:-D

Truskawcia mierzenie tempy jest bardzo miarodajne i wiarygodne jak jest sie wdrozonym. Nie zaszlam w ten sposob w ciaze przez 8 lat:tak:, hormonow brac nie moge wiec musze sobie jakos radzic:-p po owulacji temp jest wyzsza i jak utrzymuje sie kolo 18 dni to mozna by pewnym ciazy. Specjalnie dla Ciebie zmierzylam i normalnie po owu do okresu mam 37-37,1 w ciazy mam 37,3-37,4 ale to jest tempa indywidualna, Ty mozesz miec inaczej. Przy korzystaniu z tej metody niestety trzeba byc sumiennym:tak:

wika, wiesz nie widze Cie w rudym absolutnie:-p, ale moze jasny braz bylby fajny

i w koncu pojechalam wczoraj z mala do dyzurnego, bo balam sie o kaszel. Plucka na szczescie czyste i co? i dzis w ogole nie kaszlala i spala cala noc. To faktycznie od sliny bylo.
no i na zadna wycieczke nie poszlam przez te alergie, mam zawalony caly nos i oczy. oszaleje zaraz:sorry2::dry:

przepraszam, nie odpisze teraz wszystkim, ale jestem troche zmeczona
buziole

reklama
livastrid oby szybko ta alergia sobie poszla. Wypoczywaj kochana, teraz wszystko Ci wolno :-) A bebe na pewno w czerwcu poczne, nie ma innej opcji ;-):-)
Chyba tabsa musze polknac, bo bole mam od rana :dry:

pewnie, bierz, po co sie meczyc:tak:

tak mi wszystko wolno, ze dzis chlop wszystko robi:-D nawet przynioslam mu z rana siku i test i powiedzialam by sie pobawil w malego chemika;-)

Lazurku –Ooo to tym razem też na pewno będzie za pierwszym podejściem ;-) a ja jeśli będę testować to tak za tydzień :-D 15/16 maja :-)

Livastrid – ooojj a cóż to za alegria?? :-( może jest coś co ją osłabi :-) a co do mierzenia temp. to faktycznie możesz mieć rację, że trzeba być wdrożonym :-) a ja nawet nie mam możliwości mierzyć temp. o jednej porze :-) więc chyba na teraz nie powinnam sobie brać do serca temp., muszę się po prostu tego nauczyć :-) no właśnie trzeba być sumiennym he he ;-) więc, chyba na razie powinnam sobie odpuścić :-) szkoda stresu :-)
Ha ha z tym chemikiem to dobre :-D

e mam na pylki alergie, normalnie zyrtec biore, no, ale...
rok temu babka i dala cos innego, ale wtedy tez nie bralam, niby bezpiecznego dla ciezarnych, ale w ulotce pisalo, ze nie jest wskazane
trudno, musze to przezyc;-)

Witam się na chwilkę ,

Zobacz załącznik 352333Zobacz załącznik 352334
dla wszystkich i dla każdej z osobna , kawałeczek tortu urodzinowego :-D:-D:-D
Anastazja i Mama Sówka- wszystkiego naj, naj, naj, przede wszystkim jak najszybszego zafasolkowania i zdrowego dzidziusia :-)
aga no ja sie bardzo ciesze, bo jestem po zabiegu i odliczam doslownie dni do staranek :-)
he, he, doskonale Cię rozumiem, pamiętam jak sama byłam szczęśliwa jak pierwszą @ po zabiegu dostałam ;-)
Truskawcia, no do mlodek juz chyba mam nie po drodze:-p Cale 35 lat mi stuknelo:-pWadaje mi sie, ze chyba jestem z was najstarsza, gowniarki:-p
Aga - ja również rycząca czydziecha, depczę Ci po pietach :-p wszak życie zaczyna się po trzydziestce :cool2:
a mnie dzis bolało jak na @, ha pamietam jak to jet, mimo ze ostatni miałam jakies 19 msc temu :P fajnie gdyby sie pojawila, przynajmniej wiedzialabym ze moje jajniki odmuliły bez jakiegos drastycznego odstawiania synka od cyca.
ja po urodzeniu Maćka dostałam pierwsza @ dokładnie w ten sam dzień co pierwszą @ w życiu, kilkanaście lat wcześniej :sorry2:
tak mi wszystko wolno, ze dzis chlop wszystko robi:-D nawet przynioslam mu z rana siku i test i powiedzialam by sie pobawil w malego chemika;-)
jesteś niesamowita :-D
Lazurku –Ooo to tym razem też na pewno będzie za pierwszym podejściem ;-) a ja jeśli będę testować to tak za tydzień :-D 15/16 maja :-)
to tak jak ja :-)

U nas stare nudy, Maciek się przestawił na wstawanie przed szóstą znowu, więc rano jest wesoło :dry: za to wieczorki super, jak kiedys, kiedy chodził spać o 19, a my mieliśmy czas dla siebie. Teraz też w łóżeczku przy winku (wykorzystuję, bo who knows czy niedługo nie będę mogła :sorry2:) oglądamy filmy na kompie. Cud, miód :-D
Jutro mamy kontrolę u lekarza i mam nadzieję, ze wszystko jest ok i młody dostanie glejt, ze może iść do żłobka, a ja do pracy. Mam mnóstwo roboty, to będą dwa czy trzy gorące miesiące, a ja za 3 tyg zmywam się na urlop. Muszę tak poustawiać terminy, zeby nic nie wypadło jak mnie nie będzie, a nie jest to takie łatwe.
M zabiera mi już kompa, więc miłego wieczorku :-)

Hej!
Wpadam tylko na chwilkę się przywitać. Mało mogę dzisiaj posiedzieć, bo mam ciągle zajętego kompa:szok: Mąż siedzi i siedzi i odejść nie chce od niego:wściekła/y:

Livastrid ja też alergiczka. Ale mi idzie tylko trochę na nos i kichanie. Wsio najgorsze idzie mi na oczy. Ciągle mnie pieką i łzawią:tak: Póki co mam spokój, za miesiąc z hakiem będzie gorzej.
Aaaa intryguje mnie bardzo Twój napis na suwaczku. Nie wiem, czy już gdzieś objasniałaś o co chodzi? Próbowałam dowiedzieć się na własną rękę i... hmm chyba wiem, ale tłumaczenie może byc zawodne. Zżera mnie ciekawość :-D Objasnij, objaśnij proszę!:-)

reklama
dana sposrod wszystkich okreslen na stan przy nadziei lubie najbardziej ten, a oznacza ono slodka bulke w piekarniku:tak: tu- ze slodka bulka w piekarniku
u mnie akurat wszystko na raz pyli:sorry2:

trina udanej wizyty:tak: ta i korzystaj z wina poki mozesz:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry